Zon Zee StrandTerug naar het overzicht

Wind door je haren, zand tussen je tenen en koken op houtvuur; beleef het pure buitenleven!
In het Noord-Hollandse Callantsoog, op slechts 10 minuten wandelen van het strand en midden in een enorm natuurgebied ligt een uniek, kleinschalig vakantiepark; Duynpark het Zwanenwater.
Hier beleef je het pure buitenleven!

Glamping in lodges

Alle lodges op het park zijn compleet uitgerust met houten meubelen, keuken met inventaris, stromend water en goede bedden. Bovendien staan ze allemaal verscholen in een eigen duinpan voor de nodige privacy.

De Duinlodge is geschikt voor 6 personen en heeft 2 slaapkamers en een ouderwetse bedstee. Je hebt een eigen toilet en buitendouche. De Beachlodge heeft een geweldig uitzicht over het natuurgebied. Er zijn 4 slaapplekken verdeeld over 2 verdiepingen, een eigen toilet en een privé badkamer vlakbij de lodge. De Strandlodge is geschikt voor 8 personen en heeft 4 slaapkamers, waarvan één met geweldige hangende slaapmatten voor de kinderen. De Strandlodge heeft bovendien ook een gastenverblijf met een slaapkamer en een badkamer inclusief badtobbe. Ook de Wood Lodge is geschikt voor 8 personen.

Hélemaal te gek voor gezinnen met kinderen is de 6-persoons Kidz lodge. Deze heeft een klimmuur én glijbaan binnen! Vanaf je veranda zie je je kind(eren) spelen op de speelplaats.

Wil je liever iets “primitiever” kamperen, dan kan dat in tipitent De Jutter. In deze tenten kun je met 4 personen slapen. Je beschikt hier over een terras, een overdekte keuken en privé sanitair.

Vakantiehuizen

ZonZeeStrand beschikt ook over diverse vakantiehuizen in Callantsoog. Zo zijn er appartementen voor 4 tot 8 personen, een groot, landelijk gelegen familiehuis voor 18 personen of een luxe woonboerdrij voor wel 24 personen!

Bekijk alle lodges en huizen op de website. Enthousiast geworden? Reserveer dan direct online!

ZonZeeStrand

Zeeweg 2
1759 GV Callantsoog
Faciliteiten - Wifi
- Restaurants
- Kinderstoelen en kinderbedjes te reserveren
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De voorpret kan beginnen!

De voorpret kan beginnen!

Logeren bij de boer is een geweldige ervaring, zeker voor kinderen. Ruime tenthuisjes, kleinschalig... even écht tijd voor elkaar! De prijzen voor BoerenBed 2022 staan nu online, dus boek nu alvast jullie weekendje weg.

Bekijk de mogelijkheden!