Zon Zee StrandTerug naar het overzicht

Wind door je haren, zand tussen je tenen en koken op houtvuur; beleef het pure buitenleven!
In het Noord-Hollandse Callantsoog, op slechts 10 minuten wandelen van het strand en midden in een enorm natuurgebied ligt een uniek, kleinschalig vakantiepark; Duynpark het Zwanenwater. 
Hier beleef je het pure buitenleven!

Glamping in lodges

Alle lodges op het park zijn compleet uitgerust met houten meubelen, keuken met inventaris, stromend water en goede bedden. Bovendien staan ze allemaal verscholen in een eigen duinpan voor de nodige privacy.

De Duynlodge is geschikt voor 6 personen en heeft 2 slaapkamers en een ouderwetse bedstee. Je hebt een eigen toilet en buitendouche. De Beachlodge heeft een geweldig uitzicht over het natuurgebied. Er zijn 6 slaapplekken verdeeld over 2 verdiepingen, een eigen toilet en een privé badkamer vlakbij de lodge. De Woodlodge is geschikt voor 8 personen en heeft eigen sanitair. Er is een slaapkamer met 2-persoonsbed, een bedstee voor de kinderen en boven zijn er nog 4 bedden. De keuken in de Woodlodge is voorzien van kookplaat (2-pits), koelkist en serviesgoed. De lodges worden warm gehouden door een houkachel, waarvan jullie de houtblokken zelf zullen moeten kloven. Superleuk!

Sinds 2021 zijn er ook de Juttershutten, houten vakantiewoningen met vide, uitgerust voor 8 personen. Deze zijn het gehele jaar door te boeken. De Juttershutten hebben een badkamer met toilet, wastafel en douche in de ‘hut’. Ook  hebben ze allemaal een prachtig uitzicht over de landerijen of naar de duinen.

Hélemaal te gek voor gezinnen met kinderen is de 6-persoons Kidz lodge. Deze heeft een klimmuur én glijbaan binnen! Vanaf je veranda zie je je kind(eren) spelen op de speelplaats.

Wil je liever iets “primitiever” kamperen, dan kan dat in tipitent De Jutter. In deze tenten kun je met 4 personen slapen. Je beschikt hier over een terras, een overdekte keuken en privé sanitair.

Vakantiehuizen

ZonZeeStrand beschikt ook over diverse vakantiehuizen in Callantsoog. Zo zijn er appartementen voor 4 tot 8 personen, een groot, landelijk gelegen familiehuis voor 18 personen of een luxe woonboerderij voor wel 24 personen!

Bekijk alle lodges en huizen op de website. Enthousiast geworden? Reserveer dan direct online!

ZonZeeStrand

Zeeweg 2
1759 GV Callantsoog
Faciliteiten - Wifi
- Restaurants
- Kinderstoelen en kinderbedjes te reserveren
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Uitgelicht

Pony vakantie

Pony vakantie

Borstelen, voeren, rijden en vooral knuffelen... je kunt bovendien overnachten in een speciale pony bungalow met uitzicht op je eigen verzorgpony!

Bekijk Camping Ommerland