Camping 't WeergorsTerug naar het overzicht

Kamperen en glampen aan de Zuid-Hollandse kust; ontdek het maritieme Hellevoetsluis!
Camping 't Weergors is door ANWB in 2022 uitgeroepen tot Camping van Jaar!

't Weergors is een echt familiebedrijf en bestaat al bijna 60 jaar. Vader, moeder, zoon en dochter Riedijk runnen deze familiecamping in Hellevoetsluis met veel passie en enthousiasme.

Op 't Weergors is er voor kinderen en sportieve vakantiegangers altijd wel iets te beleven. Op de hele camping zijn diverse speel- en beweegplekken te vinden: van speeltuintjes en de spetterspeeltuin, tot sportvelden en de uitkijkberg.


Kamperen aan de kust

Een kampeerplaats bij een speeltuin, beschut of juist open, met of juist zonder hond, autovrij of juist niet; er is altijd een mooie, ruime kampeerplek te vinden! Er zijn kampeerplekken met privé sanitair en de camperplekken zijn ook in de winter te gebruiken.


Gezinsvriendelijke vakantiehuisjes huren

Van luxe safaritent tot 'Pipolette' en van dijkwachterslodge tot stijlvolle Duin Glamp; wat een gave vakantiehuizen en glamping accommodaties huur je bij 't Weergors! Allemaal zijn ze omgeven door natuur en ruime buitenruimtes.


Spelen en ontdekken op 't Weergors

Voor kinderen is er enorm veel te doen op deze camping. Ze hebben veel plezier bij de speeltuin met waterbed en tokkelbaan. In de visvijver op de camping en in de sloten langs de dijk kun je heerlijk vissen en speuren naar waterdiertjes. De spetterspeelplaats op het terras van het restaurant is ook een fijne plek; geniet van je drankje terwijl de kinderen met water spelen.

Het Boer Wout Natuurpad is een route van +/- 2 km over de camping, die je langs 14 opdrachten leidt. Je komt o.a. langs een uitkijkberg, een geheim hol, een kleurrijke bloemenweide en een prikkelend blotevoetenpad!

In het voorseizoen en in de zomervakantie zorgt het recreatieteam voor leuke activiteiten.


Vakantie aan de Noordzee en het Haringvliet

De camping ligt in een gebied waar je zowel brede zandstranden, unieke natuurgebieden als historische havens vindt. Er zijn zoveel mogelijkheden voor leuke dagjes uit! Bezoek verschillende musea, ga op avontuur in Belevenispark Historyland, ga naar het 'Piratenstrandje', ontdek wilde natuur en ga op zoek naar fossielen op het Maasvlaktestrand! 

Klik door naar de website om je vakantie te boeken!

Camping het Weergors

Zuiddijk 2
3221 LJ Hellevoetsluis
Faciliteiten Fietsverhuur
Minimarkt
Natuurpad
Oplader voor ebike en elektrische auto
Recreatieprogramma
Restaurant
Spetterspeeltuin
Visvijver
Wasserette
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!