Camping GeversduinTerug naar het overzicht

Midden in de Noord-Hollandse duinen vind je deze prachtige camping, met super relaxte vibe!
Het Noord-Hollands duinreservaat is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Wát een beleving om in dit gebied op vakantie te gaan! Wanneer je wandelt, fietst of paardrijdt door de duinen kun je plotseling oog in oog staan met de Schotse Hooglanders; prachtige, rustige dieren, gaaf om te zien!

Kamperen in Noord-Holland

De 4 kampeervelden hebben ieder een eigen karakter. Alnaargelang de samenstelling van je gezelschap kies je het veld dat bij je past. Zo is het 'Duinstruweel' bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, ligt het 'Eikenbos' aan sportvelden, kunnen hondenbezitters hun trouwe vriend meenemen naar 'de Hoepse Beek' en liefhebbers van rust en natuur zullen zich helemaal thuis voelen op de 'Oaseplaats'.

Glamping accommodaties in de duinen

Wow! Glamping accommodaties zoals deze heb je vast nog niet vaak gezien! Er zijn prachtige Duin Boet tenten en Duin Kebbin accommodaties (in 3 hiervan zijn honden welkom), strandhuizen die niet op het strand maar midden in de natuur liggen en werkelijk práchtige boomhuizen. Maar het meest bijzondere huisje is toch wel het 'Hobbit' huis; het ligt half onder een heuvel, het lijkt wel uit een sprookje!

Eten & drinken op Camping Geversduin

Knoest Eten en Drinken is een sfeervol restaurant gelegen op de camping, waar uitsluitend gewerkt wordt met verse streekproducten die een biologische twist hebben. Kinderen kunnen hier ook volop spelen. Vanuit het restaurant hebben ouders zicht op de deels overdekte natuurspeelplaats. En het zonnige terras grenst direct aan het centrumplein, waar zich een andere avontuurlijke speeltuin bevindt.

Leuke dingen doen in de omgeving

Ullie de Uil woont op de camping en staat iedere vakantie weer te popelen om samen met het recreatieteam de leukste activiteiten voor kinderen te verzorgen. Die activiteiten kunnen sportief zijn, creatief of avontuurlijk. Ook zonder Ullie is er genoeg te beleven; wat dacht je van het belevingspad met aan het eind de uitkijktoren, de natuurspeelplaats of het fijne grote sportveld? Het strand is slechts 4 km van de camping, daar wandel of fiets je dus gemakkelijk naartoe.

Camping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum
Faciliteiten - Minimarkt
- Restaurant
- Wasserette
- WiFI
- Fietsverhuur
- Recreatie
- Vriezer
- Natuurspeelplaats
- Belevingspad
- Oplaadpunt electrische auto's
- Sportveld
- BBQ verhuur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuw: Sahara Stay!

Nieuw: Sahara Stay!

Sportief bezig maar ook luxe ontspannen! Je slaapt hier in sfeervolle, Oosters ingerichte glampingtenten en vult je dagen als gezin met o.a. yoga, surfen en muziek. Op en top vakantiegevoel!

Check dit pareltje aan de kust!