Vakantiedorp de JutbergTerug naar het overzicht

Slaap in een 'Pod' en ga op avontuur met de 'Jutberg Ranger'!
Sluit je aan bij de Jutberg-ranger tijdens een boswandeling... misschien spot je wel wild! Of verken de omgeving per fiets of wandelend met de Jutberg Speurder-app; met deze avontuurlijke speurtocht ontdek je de mooiste plekken! Kortom; De Jutberg is dé plek voor een heerlijke gezinsvakantie midden in het bos!

Slapen in een Pod

De verhuuraccommodaties van de Jutberg zijn comfortabel maar lopen niet over van luxe. Het gevoel van kamperen in de natuur moet natuurlijk wel bewaard blijven! Naast mooie safaritenten en chalets kun je ook slapen in een robuuste 'Pod' met buitenkeuken!

Echte natuurbeleving

Op de camping kun je kiezen voor een 'natuur kampeerplaats'; door de unieke ligging aan de rand van het bos voel je je onderdeel van de natuur om je heen! Ook het entertainment in het vakantiedorp is op natuurbeleving gericht. Zo vind je in de natuurhut interessante informatie over de natuur en de dieren in de directe omgeving van de Jutberg. Een mooie voorbereiding op je wandeling met de ranger! In de 'Kekuli', de overdekte vuurplaats, luister je naar kampvuurverhalen en de geluiden van het bos om je heen. Spannend!

Vakantiepark met zwembad

Naast de mooie natuur, valt er op het vakantiedorp zelf ook genoeg te beleven! Het vakantiedorp beschikt over een zwembad met peuterbad en glijbaan. Het zwembad heeft een dak dat open en dicht kan, dus je kunt het gehele jaar door lekker zwemmen! Wil je een potje voetballen? Dat kan op het sportveld. In schoolvakanties worden hier door het recreatieteam ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd. 
Trek gekregen van een actieve dag? Lekker eten doe je bij Eeterij de Jutberg!

Dagje uit?

De Hanzesteden Doesburg en Zutphen liggen op fietsafstand. Zin in een dagje winkelen? Breng dan een bezoekje aan Dieren, Arnhem of Apeldoorn.

Bekijk in onderstaand filmpje Vakantiedorp de Jutberg vanuit de lucht, dat geeft een mooie impressie! Voor reserveringen klik je door naar de website!

Ardoer Vakantiedorp de Jutberg

Jutberg 78
6957 DP Laag-Soeren
Faciliteiten - Vuurplaats
- Natuurhut
- Fietsverhuur
- Mini supermarkt
- Speeltuinen
- Kidsclub
- Animatie
- Snackbar
- Restaurant
- Peuterbad
- Binnen- buitenzwembad
- Sportveld
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

 Ultieme natuurbeleving!

Ultieme natuurbeleving!

Dit vakantiehuis (oud jachthuis) ligt op een fantastische plek in de duinen. Vanaf de woning fiets of wandel je zo door de duinen naar het strand. Met het geluid van de nachtegaal, reeën, damherten of grazers rond de woning.

Bekijk de woning