Schip AhoyTerug naar het overzicht

Na een lange geschiedenis als vlaggenschip van de Holland Amerika lijn is dit schip nu een hotel
SS Rotterdam is sinds 2013 onderdeel van WestCord Hotels, een puur Nederlands familiebedrijf. Het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn is 228 meter lang, 28 meter breed en 61 meter hoog, en vertelt een interessante, lange geschiedenis.

Kindvriendelijk
Tegenwoordig is het een hotel dat naast 254 kamers ook een bar, restaurants, zwembad, Playmobil room en escape room herbergt!

Kapitein Kaap en zijn vrienden ontvangen graag kinderen aan boord. Zij kunnen een kids- rondleiding krijgen, spelen in de Playmobil room, knutselen en zelfs een kinderfeestje vieren. Inchecken in het hotel wordt voor kinderen heel speciaal gemaakt; zij betreden het “kids check-in” trapje en worden als volwaardige gasten van het ss Rotterdam ingecheckt.De kinderen ontvangen een eigen welkomstbrief en een flessenpost om bijvoorbeeld naar opa en oma te versturen

Familiekamers
De 'Family Rooms' zijn uitermate geschikt voor het hele gezin. Deze ruime en sfeervol ingerichte hotelkamers bieden plaats aan twee volwassen en twee kinderen (tot 12 jaar). Bij aankomst op de kamer ligt er nog een kleine verrassing en krijgen de kinderen een kapiteinspaspoort bij de rondleiding!

Tip; Volg jij ons al op Facebook? 

ss Rotterdam

3e Katendrechtsehoofd 25
3072 AM Rotterdam
Faciliteiten - Familiekamers
- Zwembad
- Kinderrondleiding
- Kids check- in
- Restuarants
- Wifi
- Minibar
- Roomservice voor ontbijt
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie-tip!

Herfstvakantie-tip!

* Zwembad, Spraypark & Waterspeeltuin
* Bourgondisch genieten bij “Strandcafé DOK”
* Slechts 250 meter van het strand
* Op en top comfort op dit strandpark

Bekijk en reserveer!