Tipi's en wijnvatenTerug naar het overzicht

Op deze minicamping in Zeeland slaap je in een wijnvat of een tipi!
Minicamping de Bokkesprong ligt in een rustige omgeving, omgeven door veel groen, fruitbomen en een mini- belevingbos. De schoonste stranden van Nederland zijn dichtbij, daarbij is het strand van Vrouwenpolder ook nog eens het breedste van Walcheren.

De camping is veilig en overzichtelijk, en daarom uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Vooral kinderen die van dieren houden zullen het hier geweldig vinden; er lopen konijntjes en pony's rond die ook geknuffeld en verzorgd mogen worden!

Bijzonder overnachten in een tipi of wijnvat

Ben je wel in voor iets bijzonders? Overnacht dan eens in een van deze gave accomodaties!

Op de camping staan 4 grote volledig ingerichte tipi’s en 4 kleine slaaptipi’s die gehuurd kunnen worden aan gezinnen van 4 a 6 personen. Is het gezin groter dan 4 personen, dan kunnen er de kleine slaaptipi’s bijgehuurd worden. In de grote tipi’s staan 4 bedden en er is een keukenhoekje met eenvoudige kookgelegenheid. 
Op het grote tipi veld is een overdekte wilgen cirkel, waar je met groepen gezellig onder kan zitten Er is in de wilgen cirkel ook een koelkast met vriezer voor algemeen gebruik.

In de 2 volledig ingerichte slaaptonnen (wijnvaten) kun je slapen met 4 à 5 personen. Ze zijn ingericht met een 2-persoons bed van 2 bij 2 meter met daar onder veel bergruimte. In het voorste deel zijn 2 banken die omgebouwd kunnen worden naar 2 brede bedden en in het midden is er een grote uitschuif-tafel.
Het bijplaatsen van een klein slaaptentje voor de kinderen is ook mogelijk. Honden zijn is de slaaptonnen toegestaan.

Is gewoon ook leuk genoeg? Er zijn ook chalets te huur voor 4- 6 of 8 personen!

Je houdt van natuur? Dan zijn deze accommodaties ook iets voor jou! 

Minicamping De Bokkesprong

Rijkebuurtweg 5
4354 SE Vrouwepolder
Faciliteiten - Dieren aanwezig
- Keukenhoekje
- Honden toegestaan in slaaptonnen
- Paardenstalling
- Speelplaats
- Speelbos
- Fietsverhuur
- Pony's waar mee mag worden gewandeld
- Natuurbelevingsbos
- Kampvuurplaatsen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De voorpret kan beginnen!

De voorpret kan beginnen!

Logeren bij de boer is een geweldige ervaring, zeker voor kinderen. Ruime tenthuisjes, kleinschalig... even écht tijd voor elkaar! De prijzen voor BoerenBed 2022 staan nu online, dus boek nu alvast jullie weekendje weg.

Bekijk de mogelijkheden!