De Vreemde VogelTerug naar het overzicht

En zoals vaker bij dingen die een beetje vreemd zijn... is ook dit buitenhotel zó gaaf!
Op de rand van de stad en de natuur vind je deze plek waar je alle drukte achter je kunt laten en heerlijk weg kunt dromen. Vreemde vogels Davy en Petra bedenken de leukste en gekste ideeën en voeren ze uit op deze fantastische plek. Zo komt het dat je hier in de meest bijzondere accommodaties kunt overnachten!

Kom bij de Vreemde Vogel genieten van buitenleven, lekker eten, drinken en spelen!

Een paradijs voor kinderen

De Vreemde Vogel is een paradijs voor jonge avonturiers. Kinderen kunnen er spelen in de natuur, op pad met de roeibotjes, een rondje in de zweefmolen, een kijkje nemen bij de geiten en schapen en op ontdekkingstocht in de Escape Room of met een speurtocht. Iedere vakantie is er een uitgebreid kinderprogramma. 

's Avonds kom je gezellig bij elkaar in de 'Kombuizerd'; de buitenkeuken met vuurplaats en minibar. In het weekend en in schoolvakanties kun je heerlijk eten en borrelen in het Tuincafé met terras aan het water.

Originele accommodaties

Er zijn 10 bijzondere slaapplekken die het hele jaar door te boeken zijn, omdat ze allemaal lekker warm te stoken zijn. Alle accommodaties beschikken over een privé sanitair en comfortabele, opgemaakte bedden. Een lekker ontbijtje is inbegrepen. De meest bijzondere plekken vinden wij het vliegtuig 'Wicked Wings'  met plek voor 2 volwassenen en 2 kinderen, Lanceerstation 'SpaceMees' met plek voor 5 personen, oldtimer caravan op poten 'de Struisvogel' met plek voor 4, en de brandweerwagen 'Vuurvogel' waar plek voor wel 8 personen is gemaakt! 

Dit is slechts een greep uit het aanbod, kijk vooral op de website van de Vreemde Vogel voor meer foto's en informatie over de te gekke accommodaties!

Leuke dingen doen in de omgeving van Vlaardingen

Op loopafstand zijn startpunten voor verschillende leuke wandelingen, er is een grote, gratis natuurspeeltuin, een zwemplas met zandstrand en je kunt een fluisterbootje huren. Op fietsafstand, dus nog steeds dichtbij, zijn een overdekt speelparadijs, een bioscoop en Diergaarde Blijdorp!

De Vreemde Vogel

Van Baerlestraat 252
3132 EK Vlaardingen
Faciliteiten - 'Kombuizerd'; gedeelde buitenkeuken met minibar en vuurplaats
- Tuincafé (open op zaterdag, zondag en in schoolvakanties)
- Knutseldames op zondag
- Diverse arrangementen, bv 'dierentuin arrangement' of 'mountainbike arrangement' 
- Escape room
- In schoolvakanties is er op diverse dagen een animatieprogramma
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gezellige familiecamping in Drenthe

Gezellige familiecamping in Drenthe

Deze familiecamping met uniek strandbad, fijne speelvijver en veel speelplezier, ligt aan de rand van het Nationaal Park 'De Drentsche Aa' te midden van de bosrijke natuur.

Bekijk de accommodaties