Camping GeversduinTerug naar het overzicht

Midden in de Noord-Hollandse duinen staan fantastische boomhuizen én je kunt er onder de grond slapen!
Hutten bouwen, in bomen klimmen, eindeloos spelen met water en zand, het belevenispad lopen en als hoogtepunt de uitkijktoren beklimmen; Camping Geversduin is zo’n plek waar kinderen de hele dag buiten spelen en met zwarte handen en voeten terug komen. 


Noordhollands Duinreservaat

Camping Geversduin ligt in Castricum, middenin het Noordhollands Duinreservaat. Direct vanaf de camping wandel of fiets je zó het bos en de omliggende duinen in. Terwijl je op ontdekking gaat in de omgeving is de kans groot dat je oog in oog komt te staan met een Schotse Hooglander, een wild paard of een vos. Het strand van Heemskerk is op de fiets makkelijk te bereiken.

Kamperen en glamping in Noord-Holland

De 4 kampeervelden hebben ieder een eigen karakter. Speciaal voor gezinnen met kleine kinderen zijn er plaatsen met een speeltuin voor de caravan en voor de grotere kinderen met sportveld voor de tent. Gaat de hond ook mee? Op een gedeelte van de camping zijn honden ook toegestaan! Glamping accommodaties zoals op Geversduin heb je vast nog niet vaak gezien. Overnachten kan je hier in een van de unieke accommodaties zoals een Boomhuis, een Duin Kebbin, een Strandhuis of de Duin onder.

Natuurlijk en duurzaam genieten

Het natuurlijke karakter van de omgeving zie je ook terug op de camping; in de speeltoestellen van natuurlijke materialen, een accommodatie gemaakt van gerecycled plastic en duurzame oplossingen zoals zonnepanelen. 

Eten & drinken op Camping Geversduin

Op het centrale plein vind je diverse horecagelegenheden met heerlijke terrassen om op neer te ploffen. Zo kun je bij Knoest Eten en Drinken genieten van heerlijke pizza’s en borrelplankjes. Het terras biedt een geweldig uitzicht op je spelende kroost in de hele grote avontuurlijke speeltuin! In de Minimarkt haal je dagelijks verse broodjes en biologische producten. 

Leuke dingen doen op Camping Geversduin

Ullie de uil is de mascotte van Geversduin. Samen met het recreatieteam staat Ullie te popelen om de leukste activiteiten te organiseren voor de jonge gasten. Ook het recreatieprogramma draait helemaal om natuur, ontdekken en onderzoeken. Zo gaan de kids op pad als rangers, strandjutten of op avontuur met de boswachter.

Camping Geversduin

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum
Faciliteiten - Minimarkt
- Restaurant
- Wasserette
- WiFI
- Fietsverhuur
- Recreatie
- Vriezer
- Natuurspeelplaats
- Belevingspad
- Oplaadpunt electrische auto's
- Sportveld
- BBQ verhuur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Sfeervol overnachten in een heerlijk huisje midden in de mooiste natuurgebieden (altijd fijn even wandelen na een heerlijk kerstdiner) op één van deze gezellige vakantieparken.

Bekijk de Kerstarrangementen