Buytenplaats AbelenTerug naar het overzicht

Gezellige minicamping in de natuur van Flevoland met tipi's, pipowagens en andere originele accommodaties

Kamperen in Flevoland

In het noorden van onze jongste provincie, met aan de ene kant het Ketelmeer en aan de andere kant het IJsselmeer, ligt in een mooie groene omgeving deze kleinschalige camping. Kom in een ongedwongen sfeer onthaasten en genieten van het buitenleven!


Met de tent of camper

Buytenplaets Abelen heeft verharde plaatsen voor campers en een gezellig veld tussen de bomen met kampeerplaatsen die in een cirkel rondom de vuurplaats en de speelplaats liggen. Zo kun je de kinderen altijd zien spelen terwijl jij heerlijk voor de tent zit!


Huur een originele accommodatie

Wel kamperen maar zonder eigen camper of tent? Kies dan voor één van de bijzondere verhuur accommodaties op Buytenplaets Abelen! Wat dacht je van een 6-persoons tipi, een 4-persoons dome-tent of een knusse 2-persoons gipsy-wagen of stoere safari-daktent? Bekijk op de website van de camping alle mogelijkheden!


Eropuit in Flevoland

Voor natuurliefhebbers in Flevoland een paradijs. Net buiten Swifterbant kun je prachtig wandelen in de Dorpsbossen. Het startpunt ligt op slechts een paar honderd meter van de camping. Flevoland is ook goed op de fiets te ontdekken; langs het IJsselmeer ligt een prachtige fietsroute. In Nationaal Park Nieuwland is veel te zien en te beleven. Kom er vlinders, insecten, heel veel vogels en verschillende andere dieren spotten!

Willen jullie natuurbeleving even afwisselen met wat actie of cultuur? Ga een dagje naar Walibi Holland, kom lekker shoppen in Batavialand of bezoek de Orchideeënhoeve; een jungle met eindeloos veel mogelijkheden!

Klik door naar de website van Buytenplaets Abelen voor meer informatie en om je verblijf te boeken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Knus & kindvriendelijk

Knus & kindvriendelijk

Deze rustige, kleinschalige camping in Zeeland is geweldig voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar!

Urenlang speelplezier!