Hoeve ZeelandTerug naar het overzicht

Vanuit een compleet ingerichte tent ervaar je het Zeeuwse boerenleven van dichtbij!
Natuur, gezellige stadjes én de Noordzee op een steenworp afstand; in het pittoreske Veere vind je alle ingrediënten voor een weekend weg of een heerlijke gezinsvakantie! Extra bijzonder maak je je verblijf vlakbij de Zeeuwse hoofdstad door te logeren in een luxe ingerichte tent op een boerenerf. Je maakt het boerenleven van dichtbij mee, zó bijzonder!

De boerderij

De boerenfamilie op Hoeve Zeeland houdt een gemengd agrarisch bedrijf met koeien, schapen kippen en een aantal akkers met onder andere maïs, aardappelen en bloemkool. Wie weet kun je tijdens je vakantie zien hoe een kalfje geboren wordt, hoeveel melk een koe nu eigenlijk geeft... of wat er nu allemaal precies bij komt kijken voordat een bloemkool in de supermarkt ligt! Naast de dieren en de boerenactiviteiten is er ook een hooizolder, waar het ook met minder mooi weer onwijs spannend is. Op slechts 1 kilometer afstand van de boerderij vind je een mooie manege met rijbak, hier kun je paardrijles volgen of een ponyrit maken en helpen bij het verzorgen van de paarden. 

De accommodatie

De 6 persoonstenten zijn compleet ingericht. Er is een lekker tweepersoonsbed, een bedstee en nog een stapelbedstee. In de keuken zijn alle keukenbenodigdheden aanwezig en er is koud stromend drinkwater. Kokkerellen doe je op een houtgestookt fornuis in de tent, tenzij je ervoor kiest om buiten te koken op je eigen BakBecue en te eten aan de picknicktafel. Je hebt een privé toilet bij de tent en op het erf bevinden zich warme douches. Er is geen elektra in de tent, voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt. 


BoerenBed

Hoeve Zeeland Collection is aangesloten bij BoerenBed. Bij BoerenBed ervaar je het knusse gevoel van kamperen, maar met de luxe van een cottage. Géén tent opzetten of met een rol wc-papier onder de arm de camping over, wél slapen op goede matrassen, koken in een complete keuken, en beschikking pver een eigen toilet! Je logeert bij een boer, op het erf, in mooie luxe kampeeraccommodaties. Hoeve Zeeland is een locatie uit de 'Collection' van BoerenBed. Op een dergelijke locatie ga je 'back to basics'; puur genieten zónder poespas, gewoon met elkaar, spelletjes en de omgeving!

Klik door naar de website om jouw glampingtent op deze vakantieboerderij te boeken!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Sfeervol overnachten in een heerlijk huisje midden in de mooiste natuurgebieden (altijd fijn even wandelen na een heerlijk kerstdiner) op één van deze gezellige vakantieparken.

Bekijk de Kerstarrangementen