Vakantieparken met de meest spectaculaire glijbanen!

18 maart 2021
Voor zwembaden met gave waterparadijzen hoef je Nederland niet uit! Bekijk deze vakantieparken met te gekke zwembaden en bijzondere glijbanen eens!
Vakantiepark De Bongerd in Noord-Holland

Vakantiepark Stoetenslagh - Overijssel

Wat heerlijk; een vakantiepark aan een recreatieplas! De jongste zwemmertjes kunnen er veilig zwemmen in een afgebakend gedeelte, terwijl de grotere kids uit hun dak gaan op het aquapark, tijdens de beachgames op het indoor strand of bij tienerplek 'The Box'! Lees meer over Stoetenslagh.



Vakantiepark De Bongerd - Noord Holland

Dit vakantiepark in Tuitjenhorn heeft zóveel te bieden, met name voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 11 jaar! Voor een dagje uit hoef je niet ver weg; Speelparadijs de Holle Bolle Boom ligt naast het vakantiepark. Het heeft een indoor speeltuin, binnenzwemparadijs én buitenspeeltuin mét waterspeelplaats. Lees meer over de Bongerd.



Vakantiepark De Fruithof - Drenthe

Vakantiepark De Fruithof, vlakbij Wildlands Adventure Zoo en gelegen aan een zandstrand, heeft een prachtig waterpark. Het zwembad en peuterbad hebben een uitschuifbare overkapping en meerdere waterglijbanen, waaronder de spectaculaire Spacebowl én een glijbaan van maar liefst 45 meter lang. Lees meer over De Fruithof!



Vakantiepark Wondermolen - De Biesbosch

Zwemparadijs 'Splash Lagoon' heeft een wildwaterbaan, een peuterbad, verschillende glijbanen én wordt in juli 2021 uitgebreid met een Spacebowl en Double-slide glijbaan! De omgeving is al net zo spectaculair; Efteling en Safaripark Beekse Bergen liggen erg dichtbij. Lees meer over Wondermolen.



Vakantiepark Rakelbos - Brabant

Deze familiecamping ligt in de groene omgeving van de Brabantse Kempen. Er is een waterpark met verwarmd buitenzwembad en vanaf juli 2021 ook een overdekt zwembad! Voor de daredevils zijn er gave glijbanen. Het vakantiepark ligt naast een grote recreatievijver met heerlijk zandstrand. Lees meer over Rakelbos.



Vakantiepark De Zeumersehof - Veluwe

Het zwembad van 200m2 heeft een overkapping die opengeschoven kan worden, zodat je het hele seizoen kunt zwemmen! Er zijn ook twee gave glijbanen én een peuterbad met groot waterspeeltoestel in de vorm van een piratenboot. Bekijk ook eens het gloednieuwe speelkasteel! Lees meer over De Zeumersehof.


Vakantiepark RCN het Grote Bos in Doorn- Utrecht

Dit toffe vakantiepark ligt midden in de bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug. Rondom het park is van alles te doen, maar ook op het park zelf zullen jullie je niet vervelen. Ga bowlen, voetballen of zwemmen in het verwarmde buitenbad. Dit buitenbad heeft zelfs spectaculaire glijbanen én een waterspeelparadijs. Hoe tof is dat! Lees hier meer over vakantiepark RCN het Grote Bos. 



Kidsproofvakantie.nl biedt (groot)ouders inspiratie voor een weekendje weg of vakantie met kinderen in Nederland. Op Kidsproofvakantie.nl vind je de leukste familiecampings, kindvriendelijke vakantieparken en bungalowparken, natuurhuisjes en kidsproof vakantiehuizen voor een lang weekend weg met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, en voor een weekje weg in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Weekendje weg met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de bijzondere overnachtingsplekken, de vakantieparken aan de kust, fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjeskinderhotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin