Kidsproofvakantie.nl blogTerug

5 x Origineel overnachten

21 januari
Op vakantie gaan met het gezin is op zich al bijzonder genoeg, maar wordt nog eens éxtra speciaal als je verblijft in één van deze unieke accommodaties!
1. Slapen in een helikopter

Bij Jan Klaassen Droomland krijgt ‘glamping’ wel een hele bijzondere betekenis; je slaapt hier in de meest bijzondere accommodaties! Wat denk je van een helikopter of een schoolbus? Het naastgelegen pretpark ‘Land van Jan Klaassen’ is ontzettend leuk voor jonge kinderen. Gasten van de camping krijgen hier gratis VIP toegang.2. Magisch 5-sterren vakantiepark

Er was eens een.. kindercamping waar je sprookjes tot leven komen! Iedere dag verzint het animatieteam van de Sprookjescamping weer de leukste activiteiten. In de kasteelkeuken kies je je eten van het theaterbuffet dat geheel op kinderhoogte is gemaakt en waar je tijdens het eten getrakteerd wordt op een voorstelling. Kom kamperen óf verblijf in het sprookjeskasteel!3. Met de kuikens in het nest 

Papa en mama slapen romantisch in een gevlochten liefdesnestje en hun 2 kuikens hebben eronder een eigen nestje in het vogelhuisje van Huize van Strijen! Het landgoed waar dit voormalig weeshuis op staat ligt aan een vis- en kanovijver in de mooie West-Friese natuur en dichtbij het strand van Callantsoog.
4. Schip Ahoy!

Kapitein Kaap en zijn vrienden ontvangen graag kinderen aan boord van de SS Rotterdam. Zij kunnen een kids- rondleiding krijgen, spelen in de Playmobil room en knutselen. Inchecken in het hotel wordt voor kinderen al heel speciaal gemaakt; zij betreden het “kids check-in” trapje en worden als volwaardige gasten van het ss Rotterdam ontvangen. De kinderen ontvangen een eigen welkomstbrief en een flessenpost om bijvoorbeeld naar opa en oma te versturen.
5. Logeren in een draken- ei

Noemen we onze engeltjes niet allemaal wel eens liefkozend ‘draakjes’ als ze niet hun beste gedrag laten zien? Op Veluwecamping ’t Schinkel mogen ze deze naam eer aandoen; je kunt hier slapen in een draken- ei! Niet groot, maar wel érg knus voor een gezin van 2 volwassenen met 2 jonge kinderen. Op de camping is iedere dag van alles te doen. Als je kids tenminste nog iets anders willen dan van de 25 meter lange zwembadglijbaan roetsjen..Lijkt het je wel wat, die hele bijzondere overnachtingsaccommodaties? We hebben er nog meer op de site staan!