Hondenvrije campings en vakantieparken voor gezinnen

25 februari 2020
Heeft jullie gezin het niet zo op honden? Deze kidsproof campings in Nederland zijn hondenvrij!
Geen hondenliefhebber? Dan begrijpen wij heel goed dat je het liefst op vakantie gaat naar een camping of vakantiepark waar honden niet zijn toegestaan. Op onderstaande campings zul je de viervoeter niet tegenkomen!

Camping de Hertshoorn op de Veluwe

Op deze luxe familiecamping op de Veluwe zul je op de kampeervelden nooit een hond zien. Ook geen auto trouwens; het gehele park is auto- en hondvrij. Op deze parkachtig aangelegde camping met ruime parkeerplekken en heel originele huuraccommodaties zullen kinderen van alle leeftijden zich vermaken. De speelzolder, de familieglijbaan en het speciale animatieprogramma voor tieners vindt toch iedereen te gek?
Lees meer over Camping de Hertshoorn >>De Ullingse Bergen in Noord-Brabant

Grote, groene kampeerplaatsen, boshutten en 'Jonge Gezinnen Verandachalets'; overnachten doe je op deze hondenvrije camping in een mooie natuurlijke omgeving en in fijne accommodaties. De camping wordt enorm goed gewaardeerd door natuurzoekers met jonge kinderen, met name om de rust, de ruimte, het fijne zwembad en het sport- en spelaanbod voor kinderen. De ruim 1000 hectare natuur van Staatsbosbeheer waar de camping aan grenst speelt zeker ook mee in de beleving van rust en natuur!
Lees meer over de Ullingse BergenCamping de Pekelinge in Zeeland

In het Zeeuwse Oostkapelle, waar deze fijne familiecamping ligt, is een 2 km lang hondenstrand. Echter, in het hoogseizoen (zomer) is de camping geheel hondenvrij. In de huuraccommodaties zijn honden dan niet toegestaan en op de velden ook niet. Kinderen kunnen op deze camping trouwens ontzettend stoere dingen doen; lasergamen, vlottenbouwen, BMX fietsen of klimmen... de Pekelinge is echt een sportcamping voor stoere avonturiers! 
Lees meer over de Pekelinge  >> Camping de Bosgraaf op de Veluwe

Wat een fijne, gemoedelijke, huisdiervrije familiecamping is dit! En echt leuk voor het héle gezin; er zijn faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden. De kleintjes tot ongeveer 6 jaar kunnen veilig spetteren in het peuterbad, de kinderen van 7 tot 12 zullen de 30 meter lange glijbaan geweldig vinden. Om meer uitdaging voor de grotere kids te creëren is op het speel- en sportveld recent een te gekke BMX baan aangelegd! 
Lees meer over Camping de BosgraafCamping Tempelhof in Callantsoog

In de Noord-Hollandse badplaats Callantsoog ligt deze luxe camping. Zowel voor rustzoekers als voor sportieve gezinnen is dit een geweldige vakantieplek! De ligging op maar één kilometer van het strand evenals de vele faciliteiten maken dit een hele fijne camping. Op de kampeerplaatsen zijn honden wél welkom, maar in de huuraccommodaties zijn ze niet toegestaan. Jouw chalet of beach lodge is dus gegarandeerd huisdiervrij. Lees meer over Camping Tempelhof.
Tip: Kijk ook eens naar deze leuke overnachtingsadressen 'bij de boer'