Vuurwerkvrije vakantieparken

2 december 2022
Houdt jouw kind (of jijzelf, of je hond) niet van die knallen van het vuurwerk tijdens de jaarwisseling? Trek je dan met je gezin lekker terug in een vakantiehuisje op een vuurwerkvrij vakantiepark! Wél gezelligheid, oliebollen en bubbels, géén knallen van vuurwerk!
Vuurwerkvrij Oud en Nieuw op vakantiepark Hooge Veluwe

Geen vuurwerk op vakantiepark Maasduinen

Als je vanaf dit vakantiepark het uitgestrekte Nationaal Park Maasduinen in loopt, zou het zomaar kunnen dat je opeens in Duitsland staat; Belfeld ligt in Limburg, erg dicht tegen de Duitse grens. Je vakantiehuis of kampeerplek is omgeven door groen; op en top natuurbeleving! Je huurt er gezellige vakantiehuisjes, bijvoobeeld tiny houses, chalets met sauna, stoere cubes of knusse boslodges. Het vakantiepark heeft een binnenzwembad van waaruit je door de glazen wanden tijdens het zwemmen kunt genieten van het groen van het park, net alsof je buiten bent! Toverland en Klimpark Fun Forest zijn in de buurt en zijn erg leuk voor een dagje uit met de kinderen! Lees meer over vuurwerkvrij Vakantiepark Europarcs Maasduinen



Vuurwerkvrij vakantiepark Ruinen

Glampen kan bij vakantiepark Ruinen het hele jaar door; de 'four season' glampingtenten en destoere XXL-boomhutten (mét hottub!) zijn ook in de winter te boeken. Natuurlijk kun je ook alle dagen van het jaar in één van de mooie vakantiehuizen komen logeren; kies voor een Drentse Kap, een Forest Lodge of een extra ruime Family Lodge met wel 10 slaapplaatsen! In het binnenzwembad met glijbaan is het water altijd een aangename 28 graden, dus zwemmen kan ook lekker in de winter! Ook spelen kan binnen, want naast een natuurspeeltuin heeft deze camping ook een binnenspeeltuin.



Oud en nieuw zonder vuurwerk op Texel

Vakantiepark De Koog ligt centraal op het heerlijke Waddeneiland Texel. Texel telt wel 40 natuurgebieden! Verken op dit Waddeneiland de polders en duinen, de uitgestrekte heidevelden en bossen. Dit kun je lekker wandelend doen of op de fiets, het vakantiepark heeft mooie fietsen voor het hele gezin te huur. Het vakantiepark heeft ook een voetbalveldje en je kunt er tafeltennissen. Ook tijdens oud en nieuw geniet je hier van de rust van een Waddeneiland; geen vuurwerk!



Knalvrije jaarwisseling bij Bungalowpark Ommerland

Vakantiepark Ommerland is een vuurwerkvrij park midden in het bos. Hier geniet je in alle rust van een ontspannen, veilige en knal vrije jaarwisseling! Je kunt er jeerlijk zwemmen in het binnenzwembad, spelen in de binnenspeeltuin of maak een heerlijke winterse wandeling door de bossen van het Vechtdal, in de winter is de kans nog groter om wild te spotten! Met een sjaal om, muts op en de handschoenen aan vinden kinderen het heerlijk om lekker buiten te spelen, in het grote speelkasteel, de schommel, kabelbaan of misschien met de hele familie op de air trampoline! Ben je een paardenliefhebber? Het is zelfs in de winter mogelijk je eigen paard mee te nemen op vakantie! Kom en geniet van de winter!




Vuurwerkvrij vakantiepark de Hooge Veluwe

Dichter bij Nationaal Park Hoge Veluwe kun je bijna niet overnachten. Als je vanaf EuroParcs De Hooge Veluwe de weg oversteekt, sta je al bij ingang Schaarsbergen van het Nationaal Park en kunnen jullie lekkere winterse wandelingen beginnen! Daarna kun je lekker opwarmen in het binnenzwembad, de wellness of in je gezellige vakantiehuisje. Kom je met oud en nieuw logeren? Dan geniet je van een rustige jaarwisseling; op dit vakantiepark mag geen vuurwerk worden afgstoken!



Geen vuurwerk op dit vakantiepark aan de kust

Dichtbij het Zuid-Hollandse strand en de duinen vind je EuroParcs Parc du Soleil. Een vakantiepark bomvol faciliteiten voor jong en oud. Er is een binnenzwembad, een indoor speeltuin en je kunt er een fiets of mountainbike huren. Op dit vakantiepark in Noordwijk verblijf je in comfortabele accommodaties; er is keus uit Holiday Homes voor 4 of 6 personen, chalets voor 4-6 personen of prachtige duinlodges voor 6 personen. In de meeste accommodaties is het toegestaan je huisdier mee te nemen.



 

Op vakantie of een weekendje weg met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de bijzondere overnachtingsplekken, meer vakantieparken aan de kust, fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjes, familiehotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin op Kidsproofvakantie.nl!