Vier Kerst en/of Oud & Nieuw bij Recreatiepark De Boshoek

22 oktober 2020
Vier Kerst dit jaar gezellig met familie op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe. Lees meer over de verrassende arrangementen!
Sinterklaas arrangementen en Kerstvakantie arrangementen Recreatiepark de Boshoek

Feest arrangementen bij Recreatiepark De Boshoek.

Recreatiepark De Boshoek is een veelzijdig vakantiepark in Voorthuizen, op de Veluwe. Het vakantiepark heeft alles te bieden voor een ontspannen vakantie of een actief weekendje weg; van zwembad tot speeltuinen en van bowling tot midgetgolf. Daarbij kunnen gasten ook paardrijden bij de nabijgelegen manege en de kidsclub is in 2020 geheel vernieuwd! Voor de komende feestdagen heet De Boshoek jou en je gezin van harte welkom!


Kerstvakantie bij Recreatiepark De Boshoek

Kerst vier je samen; knus met het gezin of met de hele familie samen in meerdere vakantiehuisjes of in het hotel. Samen dineren en ontbijten, een winterse kerstsfeerwandeling maken over de Veluwe, plonsen in het binnenzwembad en spelletjes spelen rondom het haardvuur. Zó gezellig!

Animatieteam voor kinderen van 4 t/m 12 jaar - In de kerstvakantie is het animatieteam aanwezig, zij verzorgen leuke activiteiten met een kersttintje. 
Winterdorp - Kom lekker een warm drankje drinken, hang jouw wens in de wensboom en geniet van de braderie op 27 en 30 december.

>>> Lees meer over kerst bij De Boshoek!
Oud en nieuw op Recreatiepark De Boshoek

Wil je in vakantiesfeer op naar het nieuwe jaar? Vier dan de jaarwisseling in een vakantiehuisje op dit kindvriendelijke vakantiepark op de Veluwe! Boek bijvoorbeeld een Safarichalet voor 4 personen met een badkamer en aparte kindersafaritent of een vakantiehuisje met privésauna! 

>>> Lees meer over Oud en Nieuw bij De Boshoek


We wensen je fijne feestdagen op dit kindvriendelijke vakantiepark op de Veluwe! Naar de website