4x met je tiener op vakantie in Nederland!

26 februari 2020
En opeens is je kind niet klein meer... maar voorlopig hoop je dat die tiener nog wel graag met je mee op vakantie gaat! We hebben vier te gekke vakantieadressen in Nederland uitgezocht die jouw puber óók nog leuk vindt. Volledig met puber-proof activiteiten & faciliteiten.
Er komt een tijd dat een speeltuintje met zandbak niet meer voldoet... jouw kind van 13 jaar, 14 jaar of 15 jaar wil meer! Watersporten, stoere activiteiten, een animatieprogramma speciaal voor tieners, kortom; actie!! Naar deze vakantieparken en campings zal je puber graag nog járen met je meegaan op vakantie!

Camping de Hertshoorn op de Veluwe

Via WhatsApp informeert de tiener-entertainer van deze camping op de Veluwe de tieners over het speciale animatieprogramma. Dat kan een Crazy Biathlon, een Color run, of iets anders gaafs zijn! Je kunt hier kamperen met je eigen tent of caravan of verblijven in mooie en soms ook heel verrassende accommodaties; de enige echte 'boomtent' bijvoorbeeld, die moet je eens zien!  
Bekijk Camping De Hertshoorn >Camping Julianahoeve in Renesse

Camping de Julianahoeve in Renesse, Zeeland, bruist! De 77 meter lange Turbo glijbaan in het zwemparadijs, de DJ booth, de Chill plek en de filmzaal maken deze plek ook voor de tiener in je gezin een superfijne vakantiespot! De kampeerplaatsen op de camping kennen alle niveaus van comfort; van basic tot luxe en zelfs súper de luxe met eigen sanitair en vaatwasser. Er zijn ook fijne glamping accommodaties te huur. Voor ieder wat wils!
Bekijk Camping Julianahoeve >


 

Betuwestrand in Gelderland

De Betuwe... méér dan fruitbomen alleen! Wát een gave plek voor sportieve kids en ouders die graag watersporten! Het strandje en de recreatieplas bieden vakantiepret voor iedereen. Test je skills op de waterski- en wakeboardbaan, in het funpark, of op het pannafield... Of kom in The Zone lekker Playstationen met nieuwe vakantievrienden!
Bekijk Gezinscamping Betuwestrand >Albus Hotel in Amsterdam

Quality time met je tiener; doe een stedentrip naar Amsterdam! Fantastische musea, parken, winkelstraten, restaurants, zó veel te doen dat een weekend misschien zelfs te kort is! En waar verblijf je tijdens je mini-vakantie beter dan mídden in het centrum van de hoofdstad in zo'n gaaf karakteristiek pand? En oja, op je kamer in The Albus Hotel staat ook een WII... leuk extraatje :-)
Bekijk Albus Hotel Amsterdam >Ook leuk met pubers; een weekend of vakantie op een Waddeneiland! Lees ons blog over Terschelling