StoetenslaghTerug naar het overzicht

Een heerlijke 'strand' vakantie in eigen land beleef je bij Vakantiepark het Stoetenslagh!
Op vakantiepark Stoetenslagh hoef je alleen maar te genieten van het strand aan de plas, elke dag lekker zwemmen en meedoen aan leuke activiteiten zoals kajakken of palmboom klimmen. De recreatieplas is zo afgebakend dat ook de kleintjes veilig in het water kunnen spelen. Is het eens minder lekker weer? Er is ook een overdekt strand! Elke dag een strandvakantie!

Met de hele familie op vakantie
Je kan kiezen uit een kampeervakantie of een overnachting in één van de (strand)chalets voor vier tot zes personen. Ook huisdieren zijn bij sommige accommodaties toegestaan, écht met de hele familie op vakantie dus!

Bij Het Stoetenslagh wordt zowel met de kleintjes rekening gehouden (zo heeft de recreatieplas een afgebakend gedeelte voor de jongste zwemmertjes) maar ook tieners zullen het hier geweldig vinden. Zij kunnen uit hun dak op het aquapark, tijdens de beachgames op het indoor strand of bij tienerplek 'The Box'! 

Op avontuur
In de omgeving van Stoetenslagh valt van alles te beleven. Adventurezoo Wildlands en Attractiepark Slagharen zijn prima te bereiken! Zeldzame apen bekijken en misschien zelfs wel vasthouden kan bij Apenheul!

Zoek je een vakantie aan de kust? Hier vind je accommodaties bij het strand!

Vakantiepark het Stoetenslagh BV

Elfde Wijk 42
7797 HH Rheezerveen - Hardenberg
Faciliteiten - Recreatieplas
- Strand
- Overdekt zwembad én
- Indoor strand
- Aquapark
- Fietsverhuur
- Horeca
- Tienerplek the Box
- WiFi
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Aanrader!

Aanrader!

Ben je op zoek naar een prachtig vakantiehuis voor een gezellig familieweekend... dan moet je zeker eens een kijkje nemen op dit kleinschalig & kindvriendelijk vakantiepark!

Bekijk de vakantiehuizen