Ons BuitenTerug naar het overzicht

Optimaal genieten van het buitenleven bij ‘Ons Buiten’ in Zeeland
Of je nu met je eigen tent komt of een accommodatie huurt bij 'Ons Buiten'; uitgangspunt is... het de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Het enige wat jij hier hoeft te doen is optimaal genieten van het buitenleven.

De wens comfort te leveren uit zich niet alleen in mooie kampeerplekken en luxe huuraccommodaties maar ook in de luxe faciliteiten.

Splinternieuw zwembad en wellness

Met het oog op duurzaamheid en luxe wordt de zwem-, wellness- en waterspel voorziening grondig verbouwd, waardoor je vanaf seizoen 2020 gebruik kunt maken van een splinternieuwe pool, luxe wellness faciliteiten en een water-zand-speeltuin.

Ook het Horeca concept is pas helemaal vernieuwd en speelt in op comfort en luxe. In restaurant 'de Huyskamer' heb je een gevoel van thuis komen, maar er tegelijkertijd op uit zijn. Als extra service kun je alles wat op de menukaart staat ook bestellen om af te halen, om te eten in je eigen accommodatie.

Spelen bij 'Ons Buiten'

In de grote speeltuin met nieuw klimtoestel, op de kleinere speelveldjes of in de binnenspeeltuin kunnen kinderen zich lekker uitleven. Het varkentje en de kippen in de dierenweide willen graag bezoek, dat zullen de kinderen leuk vinden! Sjees erheen op een skelter die je kunt huren op de camping! In de vakanties staat een gezellig team klaar om kinderen te vermaken met allerlei activiteiten.

Bijzonder Kamperen

Kamperen is nog nooit zo'n feest geweest! De kampeerplaatsen zijn ruim en kindvriendelijk. Naast de 'comfort' kampeerplaatsen biedt 'Ons Buiten' ook speciale 'Comfort Dreumes' plaatsen, dit zijn veldjes met afsluitbare toegangspoort en afrastering. Wil je er voor je kids echt iets bijzonders van maken? Kies dan voor een kampeerplek met 'Vogelhuisje' in het 'Vreemde Vruchtenbos'! Je tent of caravan staat tussen de appel- en perenbomen, je kinderen slapen in het naastgelegen vogelhuisje!


Glamping

Spreekt het buiten zijn en de gezelligheid van een camping je aan, maar is een tent niet helemaal jouw ding? Daar heeft 'Ons Buiten' een aantal geweldige oplossingen voor! Van hotelachtige suites tot luxe chalets en zelfs een Zeeuws strandhuis. 

Klik door naar de website om de verschillende kampeerplaatsen en huuraccommodaties te bekijken!

Ons Buiten (Ardoer)

Aagtekerkseweg 2a
4356 RJ Oostkapelle
Faciliteiten - Kindersantair in alle 3 de sanitairgebouwen
- Boekenkast
- Wifi
- Broodjesservice
- Ontbijt
- Speeltuin
- Binnenspeelruimte jonge kinderen
- Skelterverhuur
- Dierenweide
- Nieuw in 2020; Zwembad, water-zand-speeltuin en wellness
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Fijne familiecamping op de Veluwe!

Fijne familiecamping op de Veluwe!

Er even tussenuit? Deze leuke camping heeft fantastische huuraccommodaties; safaritenten, safari cottages, een scheepshut, een kinderchalet en zelfs een tweegezinsvilla!

Bekijk de huuraccommodaties!