Natuurlijk GlampingTerug naar het overzicht

Luxe kamperen op de pop-up camping in Zeewolde, gelegen aan 't grootste loofbomenbos van Nederland
Pop-up camping Natuurlijk Glamping in Zeewolde is dé perfecte locatie voor het genieten van de natuur, van rust, activiteiten en van elkaar als gezin. Met een eigen pop-up restaurant en eigen centraal badhuis ben je van alle gemakken voorzien!

Glamping

De accommodaties hebben namen om bij weg te dromen; Sweet Romance, Loft Living, Paradise en Heaven; ja hoor... dit is luxe kamperen! Alle accommodaties zijn voorzien van een kleine koelkast, gratis stroom, Wi-Fi, lekkere bedden met linnengoed, servies en een tuinset.


Activiteiten op en om de pop-up camping

Natuurlijk Glamping ligt in het Horsterwold, het grootste loofbomenbos van Nederland, en is dus omgeven door bossen en water. Voor je kinderen is deze bosrijke omgeving één grote speeltuin waar zij heerlijk kunnen spelen, rennen, hutten kunnen bouwen en misschien wel een ree of een bever tegen komen.

Dagelijks worden er voor de kinderen op de camping leuke activiteiten georganiseerd zoals een kano-expeditie, een safaritocht, vlotten bouwen, sporttoernooien, broodjes bakken bij de vuurschaal of een filmavond. Voor de allerkleinsten is in de ochtend zelfs een apart programma. ’s Avonds kun je gezellig aanschuiven bij het kampvuur.


Natuurlijk lekker eten

Restaurant Natuurlijk verzorgt iedere dag vers bereid het ontbijtbuffet en dinerbuffet en biedt volop keus: vis, vlees, vegetarisch of veganistisch. Heb je een speciaal dieet? Geef het door en er wordt apart voor je gekookt.
In het restaurant is er iedere avond een ander thema. Schuif aan in Italië voor de lekkerste pizza’s of pasta’s, of kom een avond genieten van Spaanse tapas of een Mexicaans buffet, er is altijd ruime keus!

Uitjes in de omgeving

Zeewolde ligt op 2 kilometer van de camping. Het dorp met jachthaven en stranden is te voet, met de fiets en zelfs met de boot goed te bereiken (er is een boothelling vlakbij). Rondom Zeewolde bevinden zich tal van leuke dorpen en steden zoals Harderwijk waar je in de historische binnenstad heerlijk een terrasje kunt pakken en waar je het Dolfinarium kunt bezoeken.

Klik door naar de website van Natuurlijk Glamping voor meer informatie en om jouw weekend weg of vakantie met gezin te boeken!

Natuurlijk Glamping

Groenewoudse Weg 71
3896 LS Zeewolde
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips