Zeilvakantie FrieslandTerug naar het overzicht

Huur een platbodem of een vakantiehuisje voor een heerlijke watersportvakantie in Friesland.
Beleef een heerlijke zeilvakantie in Friesland! 
De thuishaven van Syperda, Gaastmeer, ligt heel centraal. Hierdoor zijn verschillende binnenwateren, maar ook het IJsselmeer en de Waddenzee, goed bereikbaar.

Vakantie op een platbodem

Waterrecreatie Syperda verhuurt schepen die in afmeting variëren van 10 tot 17,5 meter. Je kunt hier met 7 tot wel 15 personen op verblijven! De schepen zijn te huur zonder schipper, maar als je geen zeilervaring hebt is dat ook geen enkel probleem. Syperda regelt dan een schipper voor je; voor een dag, weekend, of zelfs langere vakantie!

De schepen zijn ingericht met een keuken, zithoek, toilet, kachel en slaapplaatsen. Aan gezinnen met kleine kinderen is gedacht; een compacte kinderstoel, zwemvest en uitvalbeveiliging voor een bedje krijg je mee als je met een jong kind reist

Vakantiehuisjes aan het water

Op een kleinschalig vakantiepark, dat is omringd door water, natuur en gezellige plaatsjes, staan vakantiewoningen met slaapplaatsen voor 4 tot 8 personen. Een deel van de huisjes beschikt over een eigen steiger waar je je open zeil- of tourboot (te huur bij Syperda) kunt aanmeren. De overige woningen staan hier direct achter en hebben een ruime tuin op het zuiden. Voldoende ruimte voor een potje voetbal of andere spelletjes met de kids! .

Klik door naar de website om de verschillende boten en vakantiehuisjes te bekijken en te reserveren!

Syperda Waterrecreatie

Munkedyk 2
8611 JM Gaastmeer
Faciliteiten - Bootverhuur
- Restaurant
- Speeltuin
- Fietsverhuur
- Jachthaven
- Vakantiewoningen met eigen aanlegsteiger
- Wasruimte voor wassen en drogen van kleding
- Oplaadpunten voor elektrische auto's
- Huisdieren in overleg
- Boodschappen service
_ Wifi op het vakantiepark
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Last-Minutes

Leuke Last-Minutes

Naast dat dit een superleuk, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark is, met mooie vakantiehuizen, bieden ze nu ook leuke kortingen op de huurprijs bij aankomsten binnen 4 weken!

Bekijk de aanbiedingen!