De SchotsmanTerug naar het overzicht

RCN de Schotsman

Schotsmanweg 1
4493 CX Kamperland
Faciliteiten - Recreatieteam (in seizoen) 
- Recreatiezaal
- Verwarmd openluchtzwembad
- Fossielenveld
- Speeltoestellen 
- Sportveld
- Beachvolleybalveld
- Kruimelpadpas
- Tennisbanen
- Tafeltennis
- Midgetgolf
- Windsurfschool
- Zeilschool en bootverhuur
- Kabelwaterskibaan (tegen betaling)
Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Een geweldige plek voor watersportliefhebbers aan het Zeeuwse Veerse Meer
Pal aan het Zeeuwse Veerse Meer ligt RCN de Schotsman. Met al zijn faciliteiten is het park uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.
Het park heeft alles te bieden voor een actieve vakantie; een zwembad, sportvelden, tennisbanen, een windsurf- en zeilschool en nog veel meer! 

Kamperen
Voor alle kampeerders is er op de Schotsman een passende plek om tent of caravan op te zetten. Van zonnige, open plekken aan het water tot beschutte plaatsen op een groen kampeerveld, je hebt altijd voldoende ruimte en alle voorzieningen in de buurt.

Verhuur
Na een dag vol watersportactiviteiten is het prettig als je over wat extra comfort beschikt. Heb je tijdens jouw vakantie graag alle gemakken van thuis, dan zijn er op de Schotsman verschillende soorten accommodaties te huur; van complete appartementen tot luxe bungalows. Deze zijn er voor 4- 6- of 8 personen.

Het komende jaar zal de Schotsman een ware metamorfose ondergaan; de bungalows worden vervangen en er wordt een multifunctioneel centraal gebouw gerealiseerd mét een binnenzwembad!


Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Landelijke partners