De KuilartTerug naar het overzicht

Vier een sportieve vakantie aan het water in Friesland, in een fijne villa of op de camping!
Vakantiepark De Kuilart in Friesland ligt in een waterrijk gebied. De Kuilart en haar jachthaven liggen centraal in het watersporthart van Friesland: direct op de vaarroute van Stavoren naar Heeg. Vaar je in de andere richting dan ben je na acht kilometer varen in Stavoren en kun je het IJsselmeer ontdekken.

Een verblijf op het vakantiepark kan op een van de kampeerplekken of in een huuraccomodatie, deze gaan van stacaravans tot watervilla's en alles ertussenin!

Jachthaven
De Kuilart heeft een jachthaven, waar je gemakkelijk kunt aanlegen. Gasten van de jachthaven mogen gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark.
Kom je niet met een eigen boot? Laat je dan op de authentieke pream rondvaren over de Fluessen, een groot Fries binnenmeer. Vaar je liever zelf? Dan kun je ook een sloep huren.

Ontzettend leuk voor kids! 
Het vakantiepark staat bekend om de vele faciliteiten en activiteiten voor kinderen en jeugd. Vooral het subtropische binnenzwembad en het piratenschip, direct gelegen aan het water, zijn populair. Zin in iets avontuurlijks? Leer zeilen, surfen of flyboarden!

Na een hele dag op of in het water is er ook nog genoeg te doen op het droge; daag je gezin uit voor een potje bowlen of ga uit je dak in de disco!

Ook eens op vakantie in de natuur? Kies hier een mooie accommodatie of camping! 

De Kuilart

De Kuilart 1
8723 CG Koudum
Faciliteiten - Jachthaven
- Sloepverhuur
- Fietsverhuur
- Binnenzwembad
- Bowlingbaan
- Speeltuin
- Sportveldje
- Supermarkt
- Wasserette
- Tennisbaan
- Restaurant
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Glamping bij de Boer

Glamping bij de Boer

Nieuw bij BoerenBed; alle tenten beschikken nu over een eigen douche (bij de boerderij, naast de Tent of in de Tent), het beddengoed is inclusief en iedere persoon ontvangt een handdoekenpakket.

Boek nu voor 2021!