Pop-Up Camping de WereldTerug naar het overzicht

Luxe kamperen in festivalsfeer; huur een tipi of yurt of kom met de camper!
De eerste 2 edities van deze pop-up camping was een enorm succes. De tipi's en yurts worden dit jaar wederom opgezet in Zeewolde, net als vorig jaar!

Camping de Wereld is in het leven geroepen door enkele professionals uit de festival-wereld; op deze pop-up camping kun je dezelfde relaxte, feestelijke festivalsfeer verwachten! En dat lijkt ons toch een mooi vakantie-gevoel!


Slapen in Tipi's en Yurts

Op de camping staan tipi's voor 2, 4 of 6 personen en yurts voor 4 of 6 personen. Voor de kinderen kun je er een leuke mini-tipi bij bestellen, hoe gaaf! Elke tent staat op een plek van minimaal 200 vierkante meter. Het sanitair hoef je niet te delen, je hebt een eigen spoeltoilet en douche. Alle tenten zijn ingericht met echte bedden, een complete keukeninventaris en ze hebben een picknicktafel voor de deur. 

Met de Camper naar De Wereld

Dit jaar heeft de pop-up camping meerdere camperplekken. Elke camperplaats beslaat zo'n 100m2 en heeft een stroomaansluiting. 

Activiteitenprogramma, inclusief kinderactiviteiten!

Er wordt gezorgd voor een afwisselend activiteitenprogramma van theater, live muziek, artiesten, workshops, kinderactiviteiten, silent disco's en meer! Er is een overdekt circustent van maar liefst 400m2. In samenwerking met Outdoorcentrum Even Buiten, dat naast de camping ligt, worden diverse leuke sportieve en avontuurlijke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ook is er een fiets en step verhuur.

Zwemmen bij De Wereld

Het strand aan het Nuldernauw ligt op slechts 100m lopen, het Erkemederstrand (het grootste strand van Zeewolde en Flevoland), het Woldstrand en het Laakse strand liggen ook allemaal dichtbij. Waterpret in overvloed dus!

Eten en drinken op de camping

In de campingshop kun je terecht voor brood, drankjes, chips, koffie en sanitaire artikelen. Voor de shop bevindt zich ook een groot terras met meerdere luifels, hier plof je dus heerlijk in de schaduw neer met je net-gekochte-koude-speciaalbiertje en limo'tje! In Zeewolde en Nijkerk zijn verschillende restaurants die ook take-away verzorgen.

Klik door naar de website voor meer info en om je reservering te maken!

Bekijk 't filmpje en kom alvast in de stemming!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Weg van de massa!

Weg van de massa!

Op de glampings van Geardropper geniet je met je gezin van de prachtige natuur, leuke activiteiten en slaap je in een sfeervolle & comfortabele tipi tent! Er is nog beschikbaarheid deze zomer!

Bekijk de glampings in Nederland!