Camping de RotondeTerug naar het overzicht

Vier een strandvakantie op deze camping in hártje Nederland; in de Betuwe en direct aan de Linge!
Iedereen die van zwemmen, spelen en spetteren houdt, geniet volop in en om het strandbad van Camping De Rotonde in de Betuwe. Uniek aan deze camping die níet aan de kust ligt is dat het wél een strand heeft!


Strandbad en meer voor kinderen

Voor peuters en kleuters is een ondiep deel van het natuurbad afgeschermd en voorzien van een waterspeeltoestel. De grotere kinderen, tot ongeveer 12 jaar, kunnen klimmen en klauteren op het waterklimrek, zwemmen en glijden van de 30 meter lange waterglijbaan en lekker spelen en springen op één van de airtrampolines. Op het terrein is ook o.a. een pannaveldje, een kabelbaan en een mooi openluchttheater.

Animatieteam

Mees en Merel zorgen voor een heel leuk programma! Elke dag in vakanties en lange weekenden begint het feest om 9:30 uur met de Ophaalparade. Iedereen wordt uit de caravan of tent gelokt om mee te komen, want vanaf 10 uur start het programma met o.a. 'dans je fit', knutselclub, sport en spel, voorstellingen in het openluchttheater en natuurlijk minidisco!

Camping en Glamping

Kamperen kan op de basisplaatsen van 80 m2 groot of op de wat grotere plekken op het 'Koopvaardij eiland'. Speelplaatsen zijn altijd in de buurt en het strandbad op loopafstand. Huur je liever een accommodatie? Ga dan voor een land- of waterchalet voor 4, 5 of 6 personen.

Dagjes uit in de Betuwe

De omgeving nodigt uit tot wandelen, fietsen en kanoën. Als je de omgeving op een meer ontspannen manier wilt verkennen kan dit met een rondvaart over de Linge. Een bezoek aan het 'Flipje Museum' mag natuurlijk niet ontbreken en ook Geofort en Slot Loevestein zijn gaaf om eens te bezoeken!

Klik door naar de website voor meer informatie en om beschikbaarheid te checken!

Camping De Rotonde

Panweg 1
4157 PB Enspijk
Faciliteiten - Supermarkt
- Uitlaatpad voor honden
- Speeltuinen
- Sportveldje
- Openluchttheater
- Natuurbad met strandje en waterglijbaan
- Peuter/ kleuterbad
- Bar, cafetaria en restaurant
- Tennisbaan
- Visvijver
- Animatie
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Naast de prachtige omgeving vind je op Vakantiepark Sallandshoeve ook voldoende vermaak voor jong als oud; een heerlijk binnenzwembad, meerdere leuke speeltuinen (met groot nieuw speeltoestel!), een speelveld, mooie speelvijver en gezellig animatieteam!

Bekijk het vakantiepark