Hoeve Lochem aan de BerkelTerug naar het overzicht

Luxe kamperen aan de oever van rivier de Berkel, een fijne glamping vakantie bij de boer!
Aan de oever van de rivier de Berkel vind je Hoeve Lochem aan de Berkel, een melkveehouderij met enkele luxe tenten aan het water. Je gaat hier een beetje terug in de tijd; de omgeving staat in het teken van bewaren van de oude historie, waardoor je je in 1844 waant!


Boerencamping in de Achterhoek

Hoeve Lochem aan de Berkel is een melkveehouderij met wel 60 koeien. Vrijwel het hele seizoen zijn er schattige kalfjes te bewonderen. Op deze BoerenBed boerderij lopen ook schapen, kippen, konijnen en de 20 jarige pony Black Beauty. Ze kan gevoerd en gepoetst worden.

Speciaal voor de jonge gasten is er een hele grote zandbak met waterpomp en reuzeschommel, voor pret ‘op het droge’. Ook zijn er kano’s en een privé steiger aan de rivier de Berkel. Heb je een eigen paard? Neem die lekker mee, er is een paardenbox beschikbaar op de boerderij!

Kies voor je verblijf voor een compleet ingerichte 6- of 10 persoonstent met een eigen toilet en een kachel om op te koken. Ieder gezin heeft beschikking over een douche.

Leuke uitjes vlakbij Lochem

De historische plaats Lochem ligt in het hart van de Achterhoek. Het is een heerlijke omgeving om te fietsen, en met wel 60 routes ook fantastisch om te wandelen. Ga ook zéker eens wandelen met de ezel in De Vetweide, bezoek Sterrenwacht Phoenix en sla ook zeker het kabouterpad, klimbos en pannenkoekenrestaurant De Heikamp niet over!

Klik door naar de website voor meer info of om een reservering te maken!

Boerenbed-Hoeve Lochem aan de Berkel

Dochterenseweg 29A
7241 TD Lochem
Faciliteiten - Paardenbox te huur
- Fietsverhuur
- Kano verhuur
- Kinderbedje- box- en stoel te huur
- Pizza oven
- Speelschuur
- Boerderijwinkel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Win een Weekendje weg in Oktober!

Win een Weekendje weg in Oktober!

Schrijf je in en maak kans op een weekend weg met het gezin bij PUUR Terschelling! De eigenaren organiseren veel leuke activiteiten zoals wadlopen, garnalenvissen, huifkartochten en wandelen met de ezels!

Ik doe mee!