Actieve gezinsvakantiesTerug naar het overzicht

Actieve gezinsvakanties met Vinea Family op de Waddeneilanden: 100% genieten voor kids én ouders!
Een onvergetelijke familievakantie vol leuke activiteiten met een goed verzorgd verblijf én reisleiding die de kids vermaakt? Dan zijn de gezinsvakanties van Vinea Family een aanrader! Geniet van de gezelligheid met elkaar en de andere families.

Naast het programma organiseert de ervaren en vertrouwde Vinea-reisleiding leuke aanvullende activiteiten voor kids van alle leeftijden. Aan het eind van de dag zijn ze zo blij en uitgeput, daar heb je ‘s avonds geen omkijken meer naar.

Deze zomer biedt Vinea verschillende familievakanties aan op de Waddeneilanden:

Family Watersport Ameland

Glamping met het gezin op Ameland op loopafstand van het strand. Probeer samen verschillende watersporten als golfsurfen, suppen en funboarden. Ook wadlopen en zeehondjes spotten tijdens de waddenexcursie staan op het programma.

Family Ameland Mini’s

Een relaxte vakantie speciaal voor gezinnen met jonge kinderen (t/m 4 jaar). Samen uitwaaien op het strand, zwemmen en spelen. Even zonder kids op pad? Dan staan de reisleiders klaar om op te passen. Terwijl je kind volop plezier heeft, kun jij even maximaal ontspannen.

Familie Rondreis Waddeneilanden

Een bijzondere rondreis door het mooiste stukje Nederland. Geniet met elkaar van rust én avontuur terwijl je de Waddenzee trotseert en de prachtige stranden en natuur ontdekt op de vijf Waddeneilanden. Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

Klik voor meer informatie over deze toffe Familie vakanties van Vinea door via de roze website button.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Expeditie Archeon

Expeditie Archeon

Ontdek en beleef de geschiedenis met Jagers, Romeinen en middeleeuwers! Verblijf in een ruime 4-persoons lodgetent, incl. ontbijt, 2x diner, ravotten in de speeltuin en het Romeinse zwembad.

Bekijk dit spectaculaire verblijf!