Europarcs De KoogTerug naar het overzicht

Vanaf dit vakantiepark sta je zó op het strand van Waddeneiland Texel!

Vakantiepark op Texel

Vakantiepark De Koog ligt centraal op het heerlijke Waddeneiland Texel. Texel telt wel 40 natuurgebieden! Verken op dit Waddeneiland de polders en duinen, de uitgestrekte heidevelden en bossen. Dit kun je lekker wandelend doen of op de fiets, het vakantiepark heeft mooie fietsen voor het hele gezin te huur.


Huur een mooi chalet

Op vakantiepark De Koog slaap je in een gelijkvloers, gezellig ingericht chalet voor 4 personen. Elk chalet heeft een ruim privé terras. Je kunt je auto op het centrale parkeerterrein parkeren en je hebt er gratis WiFi.

Ontdek Texel en de Waddenzee

Vanuit Oudeschild vertrekken schepen voor een tochtje over de Waddenzee. Vaar mee om zeehonden te kijken, stap aan boord van een garnalenboot of maak een tocht aan boord van een authentiek zeilschip. Maak in Ecomare kennis met zeehonden, duik in het verleden in Oudheidkamer Texel of zet koers richting Kaap Skil en ontdek schatten uit oude scheepswrakken.

In De Cocksdorp, het dorp waar het vakantiepark ligt, staat een vuurtoren die je kunt beklimmen. Je kijkt dan aan drie zijden uit over de zee. De Koog is een gezellig plaatsje met veel leuke winkels en eettentjes, net als het centrum van Den Burg.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Beleef samen een onvergetelijke kerst!

Sfeervol overnachten in een heerlijk huisje midden in de mooiste natuurgebieden (altijd fijn even wandelen na een heerlijk kerstdiner) op één van deze gezellige vakantieparken.

Bekijk de Kerstarrangementen