Parc du SoleilTerug naar het overzicht

Geniet op elk moment in het jaar van een strandvakantie aan de Zuid-Hollandse kust

Vakantiepark aan de kust

Dichtbij het Zuid-Hollandse strand en de duinen vind je EuroParcs Parc du Soleil. Een vakantiepark bomvol faciliteiten voor jong en oud. Er is een binnenzwembad, een indoor speeltuin en je kunt er een fiets of mountainbike huren.

Gezellige vakantiehuisjes vlakbij het strand

Op dit vakantiepark in Noordwijk verblijf je in comfortabele accommodaties; er is keus uit Holiday Homes voor 4 of 6 personen, chalets voor 4-6 personen of prachtige duinlodges voor 6 personen. In de meeste accommodaties is het toegestaan je huisdier mee te nemen.

Vakantiepark met zwembad en speeltuinen

Zwemmen, skelteren, spelen in de binnen - en buitenspeeltuin; de kinderen vermaken zich wel! En als ze dat uit zichzelf niet doen zorgt het animatieteam in de kidsclub daar wel voor. Om de omgeving te verkennen kun je op Parc du Soleil fietsen huren.

Koken kan in je accommodatie, maar als je daar geen zin in hebt kun je lekker aanschuiven in het gezellige restaurant op het vakantiepark!

Leuke dingen doen in Zuid-Holland

Vanaf Parc du Soleil ben je binnen 5 minuten op het levendige strand van Noordwijk. Maar ook de Keukenhof, de Space-Expo, Naturalis en Corpus Experience zijn dichtbij en een bezoekje meer dan waard.

Klik door naar de website van Parc du Soleil om de beschikbaarheid te checken en om je vakantie of weekend weg aan de kust te boeken!

Resort Parc du Soleil (EuroParcs )

Kraaierslaan 7
2204 AN Noordwijk
Faciliteiten Binnenzwembad 
Kinderbad 
Buitenzwembad in de omgeving
Indoor speeltuinen
Outdoor speeltuin
Pannaveld
Activiteitenprogramma
Restaurant 
Terras
Bar
Broodjesservice
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Uitgelicht

Pony vakantie

Pony vakantie

Borstelen, voeren, rijden en vooral knuffelen... je kunt bovendien overnachten in een speciale pony bungalow met uitzicht op je eigen verzorgpony!

Bekijk Camping Ommerland