Pop-up Beachcamp de LakensTerug naar het overzicht

Pop-Up surfdorp in Bloemendaal aan zee met speciaal Family Camp voor gezinnen
Vlak achter de duinen van Camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee vind je van 23 april t/m 2 juli 2021 het pop-up surfdorp Beachcamp de Lakens.

Geniet van de zee, ontspan in de hottub of hangmat en overnacht in luxe tenten voor de ultieme glamping ervaring! 


Family Camp 

Speciaal voor gezinnen is er het Family Camp, met een breed programma voor zowel kinderen als ouders. Ouders en kinderen kunnen deelnemen aan surflessen, yoga sessies of genieten van een filmavond bij het outdoor cinema scherm.

Surfmaterialen zijn de hele dag gratis te leen en dankzij de dagelijkse kinderanimatie & opvang kunnen ouders geregeld weg voor een surfsessie of wellnessbezoekje terwijl de kids zich uitstekend zullen vermaken. De kinderanimatie is gericht op zowel jonge als oudere kinderen en door de opvang wordt ook op de kleinsten toezicht gehouden. Verder zijn er een aantal heerlijke maaltijden inbegrepen tijdens jullie verblijf.

Camping de Lakens Bloemendaal

Beachcamp de Lakens bevindt zich direct achter de duinen op nog geen 100 meter van het strand. De camping is familievriendelijk en heeft veel faciliteiten voor zowel volwassenen als kinderen. Zo heeft de Camping de Lakens een eigen restaurant en een grote gave speeltuin met o.a. een te gekke glij- & kabelbaan. Ook vind je op de camping een wellness hotspot (de wellness bus) waar je terecht kunt voor een heerlijke massage of pedicure. Wanneer je de duinen overloopt kom je direct op het strand.

Kies voor een weekend, midweek of week aan zee

Beachcamp de Lakens is tussen 23 april en 2 juli 2021 te boeken vanaf €149 per persoon voor een weekend, €96 voor een midweek en €218 voor een volledige week.

Een verblijf op Pop-Up beachcamp de Lakens is inclusief overnachtingen in een luxe ingerichte glampingtent, gebruik van de faciliteiten van de camping, 4 diners per persoon per week, (2x per weekend / midweek), gebruik van surfboards, wetsuits & longboards, elke dag een sessie 'fresh start yoga', kinderanimatie en kinderopvang. Ontbijt is optioneel bij te bestellen.

Klik door naar de website voor meer informatie of om je reservering te maken!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Expeditie Archeon

Expeditie Archeon

Ontdek en beleef de geschiedenis met Jagers, Romeinen en middeleeuwers! Verblijf in een ruime 4-persoons lodgetent, incl. ontbijt, 2x diner, ravotten in de speeltuin en het Romeinse zwembad.

Bekijk dit spectaculaire verblijf!