Logeerboot VisithorTerug naar het overzicht

ROTTERDAM- Rotterdam is een maritieme stad, dus slaap je natuurlijk... op een boot!
Rotterdam, een havenstad, die beleef je natuurlijk het best vanaf het water! Deze te gekke logeerboot ligt in het Maritiem district en heeft 2 luxe appartementen en een fijn terras met prachtig utzicht!

De boot ligt op loopafstand van al het leuks dat Rotterdam te bieden heeft. Wil je je gehele verblijf in Maritieme sfeer blijven? Bezoek dan het Maritiem museum en de 'Vessel 11', het schip dat naast de Visithor ligt en waar je heerlijk kunt eten.

De appartementen
Beide appartementen hebben een eigen deel van het terras tot de beschikking en een eigen opgang. Allebei hebben ze een tweepersoonsbed en een slaapbank, de Visithor 2 heeft nog een extra slaapplek in een aparte kamer. 

De kombuis is van alles voorzien wat je van een keuken op een boot mag verwachten, de badkamer is zo compleet als nodig; wastafel, douche, zeep, shampoo en handdoeken.

De recensies over het verblijf op deze boot zijn lovend; lees ze op de website!

Tip: Deze accomodatie is al bijzonder, maar wist je dat we nog veel meer heel originele accommodaties voor bijzonder overnachten op de site hebben staan?

Logeerboot

Wijnhaven Tegenover nr107
3011WN Rotterdam
Faciliteiten - Terras
- Volledige keuken inventaris
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Naast de prachtige omgeving vind je op Vakantiepark Sallandshoeve ook voldoende vermaak voor jong als oud; een heerlijk binnenzwembad, meerdere leuke speeltuinen (met groot nieuw speeltoestel!), een speelveld, mooie speelvijver en gezellig animatieteam!

Bekijk het vakantiepark