Mövenpick Den BoschTerug naar het overzicht

Den Bosch - Wereldwijd ontvangt Mövenpick graag families in hun hotels, zo ook hier!
Aan een meer, net buiten het centrum van de stad, ligt dit hotel. Perfect voor een overnachting met je gezin, want er zijn speciale familiekamers!

Deze kamers hebben een tussendeur die open kan, met in elke kamer een tweepersoonsbed. Er zijn in ieder geval 3 kanalen op TV met kinderprogrammering, een kinderkussen, nachtlampje en babybadje zijn beschikbaar.

En weet je wat nou zo aardig is? Kinderen tot 6 jaar eten helemaal gratis in het kindvriendelijke hotelrestaurant, en kinderen van 7- 12 jaar krijgen 50% korting op hun bestelling in het restaurant! Het menu is ook helemaal op kinderen ingericht; kies voor een van de 'power bites'; gezonde maaltijden die zó leuk gepresenteerd worden dat geen kind hier zijn neus voor op zal halen!

Tip: Zoek je voor je volgende vakantie een plek in de natuur? Kijk eens naar deze mooie accommodaties! 

Movenpick Hotel 's-Hertogenbosch

Pettelaarpark 90
5216 PH s-Hertogenbosch
Faciliteiten - Familiekamers
- Wifi
- Restaurant (kids tot 6 eten gratis) 
- Kinderkussen, nachtlampje en babybadje beschikbaar
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Last-Minutes

Leuke Last-Minutes

Naast dat dit een superleuk, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark is, met mooie vakantiehuizen, bieden ze nu ook leuke kortingen op de huurprijs bij aankomsten binnen 4 weken!

Bekijk de aanbiedingen!