Slapen in indoorspeeltuinTerug naar het overzicht

Unieke ervaring: slapen in een vakantiehuis in je eigen exclusieve binnen- en buitenspeeltuin!
Wil jij een onvergetelijke vakantie of weekendje weg? Kom dan naar Terschuur op de Veluwe. Je kunt hier samen met je gezin logeren in het vakantiehuisje van Speelboerderij De Happyfarm.

Je gaat je zeker niet te vervelen, want het vakantiehuisje staat IN de indoorspeeltuin. Je hebt de binnen- en de grote buitenspeeltuin tijdens je verblijf exclusief tot je beschikking. Glijden, springen, stuiteren of met de traptrekker rondracen. Dat wordt een gezellig verblijf!


Bijzonder overnachten: Vakantiehuisje in je eigen indoorspeeltuin

Het vakantiehuisje is geschikt voor 6 personen (2 volwassen en max.  4 kinderen). Het is voorzien van 2 slaapkamers, een kamer met keukenblok en een douche/toiletruimte. Via de tussendeur heb je exclusief toegang tot de speeltuin.  
 
Van april t/m begin juni kun je logeren in het vakantiehuisje van de binnenspeeltuin. Op loopafstand bevindt zich een prachtig wandelbos en Barneveld ligt op 5 minuten rijden. 

Zin in een weekendje weg in je eigen privé binnenspeeltuin? Klik dan op de roze websitebutton om een reservering te maken of om meer te lezen over Speelboerderij De Happyfarm.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Logeren bij de boer!

Logeren bij de boer!

Dit is toch té leuk... tijdens je verblijf kun je hier een eigen privé-konijntje huren bij je tent!

Bekijk Landhoeve op de Veluwe