Pop-Up Camping de WereldTerug naar het overzicht

Luxe kamperen in een tipi of yurt op deze pop-up camping; een volledig verzorgd avontuur!
Midden in de bossen, onder de rook van Nijmegen, ontpopt zich deze zomer twee maanden lang een unieke camping met luxe ingerichte tipi’s en yurts, een hangmattendorp, wellnessvoorzieningen en een uniek en uitgebreid activiteitenprogramma.


Slapen in Tipi's en Yurts

Op Camping de Wereld huur je voor een lang weekend, midweek of week, met een maximum van 3 weken, een 2, 4 of 6- persoons tipi of een 6- persoons yurt. Elke tent staat op een plek van minimaal 150 vierkante meter en op minimaal 15 meter van de belendende tent. Het sanitair hoef je niet te delen, je hebt een eigen spoeltoilet en douche. Alle tenten zijn ingericht met echte bedden, een kooktoestel, koelkast, servies en bestek én ze hebben een picknicktafel voor de deur.  De tenten hebben heerlijk exotische namen waardoor jij kunt zeggen dat je in Honolulu of Jamaica op vakantie bent!


Activiteitenprogramma

De camping bevindt zich middenin de bossen, dus dat betekent avontuur! Zo kun je boomhutten bouwen, bosspellen spelen en aan het werk met de plaatselijke scouting. Op de camping heerst een fijne festivalsfeer; je bent dus van harte welkom je circustrucs te laten zien of je creatieve talenten tentoon te stellen in Museum de Wereld! 


Omgeving

In de directe omgeving bevinden zich natuurgebieden, wandelroutes, fietspaden, mogelijkheden tot watersport en kinderactiviteiten. Op korte afstand liggen de bourgondische steden Nijmegen en 's-Hertogenbosch voor leuke uitstapjes. 


Eten en drinken

Je kunt in je tent iets klaarmaken op je 2-pits kooktoestel met de boodschappen die je kunt doen in de campingshop, maar als je daar geen zin in hebt zijn er zat andere mogelijkheden. Zo is er elke dag een foodtruck op het terrein waar heerlijke lunches en diners kunt afhalen! Voor je ontbijt kun je elke dag lekkere verse broodjes bestellen. Naast de camping bevindt zich restaurant St. Walrick, bekend om zijn heerlijke pannenkoeken, maar ook voor andere gerechten ben je hier welkom. Deze gerechten zijn ook af te halen. In Nijmegen, Wijchen of 's-Hertogenbosch heb je keuze uit talrijke restaurants en eetcafés voor ontbijt, lunch en diner. 

Camping de Wereld is geopend van vrijdag 3 juli t/m vrijdag 4 september en voldoet aan alle op dit moment geldende RIVM-maatregelen.

Camping de Wereld

Hessenbergseweg
6611 KC Overasselt
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips