Twente TipiTerug naar het overzicht

Twentetipi

Uelserweg 108
7663 TE Mander
Faciliteiten - Buitenkeuken
- Keuken inventaris en servies
- BBQ en ontbijt op bestelling
- Veel activiteiten te reserveren
Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Slaap met de hele familie in een grote tipi in het Twentse Mander!
Op het privéterrein van Harry en Marlies Bos staat een geweldige Tipi-tent in het door mooie natuur omgeven Mander. Mander is een klein dorpje dichtbij het gezellige historische Ootmarsum. 

De tent is geschikt voor max. 15 personen, dus groot zat om samen met een bevriend gezin of met de hele familie op deze unieke locatie te logeren! Er is een ruime veranda van 10x3 meter als leefruimte waar je heerlijk kunt vertoeven met 's avonds een knapperend houtvuurtje. In de veranda is ook een buitenkeuken gemaakt, waar je de lekkerste maaltijden kunt maken. De tent is voorzien van zelffloating matten. Je slaapspullen, thee- en handdoeken neem je zelf mee. Dat geeft je echt het gevoel van kamperen!
Heb je al eens in een op hout gestookt bad gezeten en ook nog kunnen genieten van de sterrenhemel? Dat kan op deze bijzondere locatie!

Verder is de gehele accommodatie helemaal voor jullie alleen! Hoe leuk is dat!

Er zijn enorm veel activiteiten te reserveren, zoals een Expeditie Robinson spel, mountainbiken, GPS tochten... te gek om met een groep te doen. Vooral leuk met (pré)pubers, minder geschikt voor jonge kinderen! 

Tip: schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van leuke, kindvriendelijke overnachtingsadressen! 

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Landelijke partners