Posthoorn LodgeTerug naar het overzicht

Mooie vakantiehuizen én een groepsaccommodatie voor de hele familie midden in 't Groene Hart
Midden in de polders van het Groene Hart ligt deze eeuwenoude boerderij die is omgetoverd tot een prachtige plek om een (mini)vakantie te vieren met je gezin of met een grotere groep. In de zomer kun je gebruik maken van het zwembad (niet omheind) en voor nét dat beetje extra luxe is er een heerlijke hottub te huur.

Bed & Breakfast met bedstee!

Gastenverblijf De Deel is geschikt voor een gezellig verblijf met kinderen. De Deel: Op de plek waar ooit de koeien op stal stonden is nu een gezellig gastenverblijf met naast een tweepersoonsbed ook een knusse bedstee voor twee! 

Vakantiehuis in 't Groene Hart

De Posthoornlodge heeft ook 2 vakantiehuizen. Het HooiHuys is een heerlijk huis voor 2-6 personen met het beste uitzicht dat je als natuurliefhebber maar kunt wensen! Het gescharrel van de kippen en het gefluit van de vogels hoor je de hele dag om je heen, gezellig! Het Koetshuys, voor max 6 personen, is een gezellig vakantiehuis met privé terras en prachtig uitzicht op de polder waar je koeien, hazen en vogels kunt spotten.

Groepsaccommodatie; vakantie met familie of vrienden

De PosthoornLodge is ook volledig privé af te huren als luxe groepsaccommodatie voor een groep van maximaal 14 personen, verdeeld over 8 slaapkamers. De Posthoornlodge heeft 1 hoofdgebouw (het Koetshuys) met 2 bijgebouwen (het Hooihuys en De Deel).

Klik door naar de website voor meer foto's en om je verblijf te reserveren!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Logeren bij de boer!

Logeren bij de boer!

Dit is toch té leuk... tijdens je verblijf kun je hier een eigen privé-konijntje huren bij je tent!

Bekijk Landhoeve op de Veluwe