Vliegveld TwenteTerug naar het overzicht

Een unieke glamping belevenis tussen verlaten munitiebunkers van een oude militaire basis!

Glamping op een unieke locatie in Twente

Tussen de verlaten munitiebunkers van een oude militaire basis, een uniek militair erfgoed, slaap je comfortabel in een prachtige glampingtent. De 'Bells', 'Awaji' en 'Air' tenten bieden plaats aan 2 tot 6 personen en zijn voorzien van elektra, complete keukeninventaris en comfortabele opgemaakte bedden.

Avontuurlijke kids activiteiten 

Een stoere omgeving vraagt om stoere activiteiten! Het terrein is uitermate geschikt voor spannende speurtochten en biedt ruimte aan een battle arena waar alle kids op de camping elkaar kunnen uitdagen! Elk weekend en de gehele zomervakantie worden er te gekke activiteiten georganiseerd; denk aan 'Jachtseizoen', lasergamen, nerfen, een skelterrace of een dag/ nacht tocht.

Zin om even met het gezin samen iets te doen? Gebruik de ontdek-box vol spellen die op de camping te vinden is of kies voor een fietstocht door het mooie Twente. Fietsen zijn te huur op de camping!

Heerlijk eten bij de foodtrucks

Voor lekker eten hoef je het terrein niet af! Elke dag zijn er meerdere foodtrucks op de camping geopend voor ontbijt en diner. Het aanbod wisselt per dag.

Klik door naar de website van Vliegveld Twente voor meer informatie en om je reservering te maken!

Vliegveld Twente (Glamp Outdoor Camp)

Vliegveldweg 345
7524PT Enschede
Faciliteiten Foodtrucks 
BBQ Spot
Fietsverhuur
Battle arena
Opgemaakte bedden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek het mooie Twente

Ontdek het mooie Twente

Temidden van natuurparken én vlak bij de grens van Duitsland ligt dit rustige, goed verzorgde bungalowpark met prachtige bungalows en vakantiehuizen voor 2-20 personen.

Bekijk het vakantiepark