Vliegveld TwenteTerug naar het overzicht

Een unieke glamping belevenis tussen verlaten munitiebunkers van een oude militaire basis!

Glamping op een unieke locatie in Twente

Tussen de verlaten munitiebunkers van een oude militaire basis, een uniek militair erfgoed, slaap je comfortabel in een prachtige glampingtent. De 'Bells', 'Awaji' en 'Air' tenten bieden plaats aan 2 tot 6 personen en zijn voorzien van elektra, complete keukeninventaris en comfortabele opgemaakte bedden.

Avontuurlijke kids activiteiten 

Een stoere omgeving vraagt om stoere activiteiten! Het terrein is uitermate geschikt voor spannende speurtochten en biedt ruimte aan een battle arena waar alle kids op de camping elkaar kunnen uitdagen! Elk weekend en de gehele zomervakantie worden er te gekke activiteiten georganiseerd; denk aan 'Jachtseizoen', lasergamen, nerfen, een skelterrace of een dag/ nacht tocht.

Zin om even met het gezin samen iets te doen? Gebruik de ontdek-box vol spellen die op de camping te vinden is of kies voor een fietstocht door het mooie Twente. Fietsen zijn te huur op de camping

Lekker eten tijdens je vakantie

Glamp Outdoor Camp staat bekend om lekker eten en drinken. Op Vliegveld Twente wordt samengewerkt met Air Stanislaus. Deze pop-up bar van de microbrouwer Stanislaus Brewskovitch is op loopafstand van het terrein.
Je kunt hier heerlijk lunchen en dineren. De kaart is divers. Voor ieder wat wils! Voor de kinderen is er een knusse speeltuin en ambachtelijk schepijs.


Klik door naar de website van Vliegveld Twente voor meer informatie en om je reservering te maken!

Vliegveld Twente (Glamp Outdoor Camp)

Vliegveldweg 345
7524PT Enschede
Faciliteiten Foodtrucks 
BBQ Spot
Fietsverhuur
Battle arena
Opgemaakte bedden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Weg van de massa!

Weg van de massa!

Op de glampings van Geardropper geniet je met je gezin van de prachtige natuur, leuke activiteiten en slaap je in een sfeervolle & comfortabele tipi tent! Er is nog beschikbaarheid deze zomer!

Bekijk de glampings in Nederland!