Camp AppelternTerug naar het overzicht

Glamping met festivalsfeer in een natuurlijke omgeving in het Land van Maas en Waal

Glamping in het Land van Maas en Waal

Op een steenworp afstand van De Betuwe is er reden genoeg voor een verblijf bij Glamp Outdoor Camp Appeltern in het Land van Maas en Waal. De omgeving is prachtig om wandelend of op de fiets te verkennen, en voor watersportliefhebbers is watersportgebied De Gouden Ham de place to be! Ook is er een beachvolleybal veld en zijn er diverse sups, hangmatten en 4 hottubs aanwezig, dus dat wordt genieten!

Bijzondere glamping accommodaties

De prachtige Bell Deluxe, Flores en Awaji tenten zijn voorzien van elektra, keuken inventaris en heerlijke bedden voor 2 tot 6 personen. Er zijn tenten bij waar een gezin van 4 met z'n allen kan slapen, maar voor een gezin met grotere kinderen is het ook te gek om te kiezen voor een kleinere tent met bijzettentje voor de kids! 

Gezellige avonden op de camping

Bij de Food & Drinks bar worden afwisselend diverse thema avonden georganiseerd zoals 'Pie Friday', 'Dessert Party', 'Music under the stars' en 'Marshmallow & Music'. Voor een filmpje ga je naar de outdoor cinema en er zullen verschillende artiesten worden uitgenodigd voor avonden vol live-entertainment; goochel-, theater- en muziekoptredens! Met wel 600 optredens per glamping-seizoen is dit dé vakantiestek voor festivalliefhebbers met kinderen!

Klik door naar de website voor meer informatie en om te reserveren!

Camp Appeltern (Glamp Outdoor Camp)

Dijkgraaf de Leeuweg 60
6629 KP Appeltern
Faciliteiten Food & Drinks Bar
BBQ Spot
Fietsverhuur
Minimarkt
Wasserette
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Win een Weekendje weg in Oktober!

Win een Weekendje weg in Oktober!

Schrijf je in en maak kans op een weekend weg met het gezin bij PUUR Terschelling! De eigenaren organiseren veel leuke activiteiten zoals wadlopen, garnalenvissen, huifkartochten en wandelen met de ezels!

Ik doe mee!