Camp AchterhoekTerug naar het overzicht

Een kleinschalige familieglamping met luxe tenten, een zwembad en recreatiemeer

Glamping met kinderen in de Achterhoek

Glamp Outdoor Camp verzorgt glamping locaties midden in de natuur. Er is zo min mogelijk aan de omgeving gedaan, om de natuurbeleving zo optimaal mogelijk te houden. Camp Achterhoek is van de 7 locaties de 'Family Edition'; de meest 'kidsproof' locatie van allemaal! Het is een kleinschalige glamping met alleen maar luxe tenten. 

Luxe glamping accommodaties

De Wood Lodge is een echte familie accommodatie, met keukentje, badkamer, bergruimte en aparte slaapkamers voor ouders en kinderen. Tevens kun je op Camp Achterhoek genieten van een heerlijk luxe vakantie met je gezin in de Luxury Suite; deze biedt alle gemakken en het comfort van een hotelkamer maar de charme van een tiny house. De Panorama tent is heel bijzonder; door het dak kun je de sterrenhemel zien!

Kidsproof faciliteiten op de camping

Hoewel de omgeving veel te bieden heeft, zullen je kinderen misschien liever op de camping blijven; daar is namelijk onwijs veel te doen! Er is een zwembad, een mooie speeltuin, een zwemmeer en je kunt er vissen, tennissen en tafeltennissen. Zelfs voor het eten hoef je de camping niet af; er is een restaurant met een kaart die ook rekening houdt met de kleintjes.

Klik door naar de website van de glamping voor meer informatie en om te reserveren!

Camp Achterhoek (Glamp Outdoor Camp)

Buitinkweg 7
7107BE Winterswijk Kotten
Faciliteiten Fietsverhuur 
Minimarkt 
Wasserette 
Buitenspeeltuin  
Buitenzwembad en peuterbad
Zwemmeer
Visplek
Kunstgras tennisbanen
Tafeltennistafel
Café/restaurant
Cafetaria
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Win een Weekendje weg in Oktober!

Win een Weekendje weg in Oktober!

Schrijf je in en maak kans op een weekend weg met het gezin bij PUUR Terschelling! De eigenaren organiseren veel leuke activiteiten zoals wadlopen, garnalenvissen, huifkartochten en wandelen met de ezels!

Ik doe mee!