Pop-Up Camping De CamphanenTerug naar het overzicht

Deze 'Reizende Camping' strijkt van 23 april t/m 27 augustus 2021 neer in Zeewolde

Pop-Up Camping de Camphanen in Flevoland

De Camphanen slaan hun kamp elk jaar ergens anders op; dit jaar laten zij je Flevoland ontdekken!
De 'camper van je dromen' staat hier al op je te wachten; zo ook het kampvuur, de mooie natuur en de leuke activiteiten.

Het initiatief van deze Reizende Camping is ontstaan vanuit de liefde voor het camperleven en de wens om deze ervaring te delen!


Vintage Campers, mét privé-douche!

Avontuurlijk kamperen in een retro-, 70's- hippiestijl op een presenteerblaadje; Op het terrein van de Camphanen staan een flink aantal unieke, vintage 'ready-to-sleep' busjes klaar. Van een super vintage caravan tot een super de luxe oldtimer Mercedes. Bij elke plek zijn gezellige buitenzitjes, een kampvuur en een privé douche. Ook aan de avontuurbeleving is gedacht.

Naar de Camphanen met... 

Je een eigen (oldtimer) camper, caravan of tent kun je neerstrijken op één van de open kampeerplekken en je kunt gebruik maken van een mooi sanitairgebouw, een afwasplek en een gezamenlijke buitenkeuken.

De Camphanen; een originele familievakantie!

De Camphanen is ideaal voor gezinnen. Overdag kunnen de kinderen op avontuur in de natuur, knutselen in de natuur, zwemmen, spelen in de speeltuin én meedoen aan een kinderdisco. Als de kids slapen is het tijd voor de ouders. Op de nomadenplek staat de DIY-bar voor eten en drinken. Daarna kunnen de voetjes van de vloer in de silent disco. Heb je het iets te bont gemaakt? De mini-melkboer koffiejuffrouw pept je weer op, zodat je topfit kan deelnemen aan yoga.

Vakantie in Flevoland

De camping staat dit jaar op Landgoed Energy Up in Zeewolde, Flevoland. Midden in de natuur, op een geweldige plek direct aan het water en omgeven door bos.

Lijkt deze unieke kampeerervaring jou wel wat? Klik door naar de website voor meer informatie en om je reservering te maken!

De Camphanen - Landgoed Energy Up

Wielseweg 9
3896MB Zeewolde
Faciliteiten - Buitenbar
- Sanitairgebouw
- Afwasplekken
- 9 Campers 'ready to go'
- 7 Kampeerplekken
- Entertainment voor de kinderen
- Activiteiten voor volwassenen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ontdek het mooie Twente

Ontdek het mooie Twente

Temidden van natuurparken én vlak bij de grens van Duitsland ligt dit rustige, goed verzorgde bungalowpark met prachtige bungalows en vakantiehuizen voor 2-20 personen.

Bekijk het vakantiepark