Camp VeluweTerug naar het overzicht

Midden in de ongerepte natuur verblijf je in unieke glamping tenten. Je loopt zo de Veluwe op!

Glamping op de Veluwe

Vanuit je tent wandel je zó de Veluwe op, dát is één van de aspecten die deze glamping zo bijzonder maakt. Je bent hier één met de natuur!

De meest bijzondere accommodaties staan hier je op te wachten. Kies bijvoorbeeld voor een sprookjesachtige 'bell deluxe' tent, een robuuste 'wood lodge' met eigen badkamer of een panoramatent waarvanuit je zó naar de sterrenhemel kunt kijken! 


Leuke dingen doen op en om de camping

De schoonheid van de Veluwe zorgt ervoor dat je het liefst van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat over dit prachtige natuurgebied struint, maar ook op de campsite is er genoeg te doen. Er is een natuurspeeltuin, een midgetgolfbaan en een trapveldje. Ook kun je heerlijk ontspannen in 1 van de 3 hottubs die op de glamping aanwezig zijn. In de nabije omgeving van de camping is er voor de jongste kinderen een kabouterpad, voor de grotere kids een Ranger Route en voor het hele gezin een klompenpad! 

Heerlijk eten van de locals

Verschillende locals wisselen elkaar af om voor jullie de meest fantastische maaltijden te bereiden, waaronder de lekkerste biefstukken van The Amazing Biefstuk Bar, heerlijke houtoven Pizza's van Viva La Pizza en fijne tapasavonden.


Klik door naar de website voor meer informatie en om je reservering te maken!

Camp Veluwe (Glamp Outdoor Camp)

Krimweg 140
7351TM Hoenderloo
Faciliteiten Food & Drinks Bar
BBQ Spot
Fietsverhuur
Minimarkt
Wasserette
Natuurspeeltuin
Indoorspeeltuin
Midgetgolf
Tennisbaan
Trapveldje
Kabouterpad (1-6 jr)
Ranger Route (6-12 jr)
Klompenpad
Restaurant De Boskantine
Take Away De Boskantine
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Win een Weekendje weg in Oktober!

Win een Weekendje weg in Oktober!

Schrijf je in en maak kans op een weekend weg met het gezin bij PUUR Terschelling! De eigenaren organiseren veel leuke activiteiten zoals wadlopen, garnalenvissen, huifkartochten en wandelen met de ezels!

Ik doe mee!