Vakantiepark DierenbosTerug naar het overzicht

Vakantiepark Dierenbos

Vinkeloord 1
5382 JX Vinkel
Faciliteiten - Animatie
- Heel veel dieren
- Restaurant-
- Bowling
- Midgetgolf
- Visvijver
- Supermarkt
- Fietsverhuur
- Gratis Wifi
Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Vlakbij het gezellige Den Bosch komt het thema 'dieren' helemaal tot leven!
Natuurbeleving op steenworp afstand van de stad
Een geweldig compromis; jij hebt zin in een leuke stedentrip naar één van de meest bruisende steden van Nederland, maar de rest van het gezin wil bowlen, midgetgolfen, zwemmen en meer van dat soort gezelligheid... Dit vakantiepark biedt alles waar het gezin op hoopt en meer, maar ligt slechts op een steenworp afstand van Den Bosch!

Tijd te kort
Het park brengt het thema 'dieren' tot leven; de vele herten, vogels, zwijntjes, ganzen, konijnen en de pony staan te trappelen om door de kinderen geknuffeld en verzorgd te worden. Het animatieprogramma voorziet hierin; ieder weekend, en in vakanties vaker, zal het team met de kinderen de dieren bezoeken en verzorgen.

Het park beschikt over een grote buitenspeeltuin en een buitenzwembad. Daarnaast kun je zowel binnen zwemmen, gaan bowlen, midgetgolfen, fietsen of vissen. Wil je er ook nog eens op uit? Bij boeking van een accommodatie krijg je een attractiepas voor 6 verschillende dagattracties cadeau (o.a. Beekse Bergen en Dierenrijk).

Slaap in de Koekkoek, eenhoorn of fazant
De huuraccomodaties hebben niet alleen heel leuke namen, ze zien er ook geweldig uit. Vooral de Koekkoek is te gek; een boomhut voor 4 personen!

De accomodaties zijn er in het groot of klein, aan het water of aan een privé terras. Wij durven wel te beweren dat iedereen hier iets naar zijn zin zal vinden!

Tip: Houdt jouw gezin van watersport? Ga dan eens voor een vakantie aan het water!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs