't Hooge HoltTerug naar het overzicht

Finse chalets en villa's vlakbij Plopsaland, Wildlands Zoo, Slagharen en Hellendoorn
't Hooge Holt is een gezellig, groen vakantiepark vlakbij Plopsaland, Wildlands Adventure Zoo, Hellendoorn en Slagharen.

Het park heeft 200 voornamelijk 4- en 6 persoons Finse chalets en villa's, en enkele groepsaccomodaties. De accomodaties zijn allemaal compleet ingericht en liggen in het groen of aan het water, met een fijne tuin of terras.

Veel speelplezier
De omgeving van het vakantiepark leent zich voor uitstapjes naar verschillende attractie- en dierenparken, maar heeft ook zelf genoeg te bieden voor een leuke vakantie!

Kinderen zullen zich opperbest vermaken in het indoor speelparadijs 'Mad Monkey Jungle', het binnen- of buitenzwembad, de kinderboerderij en de bowling. Zelf kun je heerlijk ontspannen met een wellness arrangement!

Tip: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en leuke tips!

Hooge Holt

Boslaan 1
7783 DD Gramsbergen
Faciliteiten - Indoor speelparadijs
- Binnen- en buitenzwembad
- Kinderboerderij
- Bowling
- Welness
- Midgetgolf
- Fitness
- Bar en restaurant
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De voorpret kan beginnen!

De voorpret kan beginnen!

Logeren bij de boer is een geweldige ervaring, zeker voor kinderen. Ruime tenthuisjes, kleinschalig... even écht tijd voor elkaar! De prijzen voor BoerenBed 2022 staan nu online, dus boek nu alvast jullie weekendje weg.

Bekijk de mogelijkheden!