Burgers' Zoo CampTerug naar het overzicht

Slapen tussen de apen! Een unieke belevenis; deze Pop-Up camping staat in Burgers' Zoo!
Krijg jij geen genoeg van de leeuwen, stokstaartjes, olifanten en haaien? En lijkt het je wel wat om wakker te worden door de ochtendbrul van de leeuw en na je ontbijt direct de dierentuin in lopen? Glamp Outdoor Camp biedt nu, tot aan het eind van de zomervakantie, de unieke mogelijkheid om te overnachten midden in Koninklijke Burgers' Zoo!

Glamping in de dierentuin 

Op de glamping in Burgers' Zoo verblijf je in prachtige glampingtenten: de Awaji, Awaji Twins (beide 4 personen) of een Flores (6 personen). De accommodatie beschikt over een koelkastje en bij aankomst zijn de bedden al lekker voor je opgemaakt. Er is geen kookgelegenheid of keukeninventaris aanwezig in de accommodatie, het is zelfs beter dan dat; je verblijf is hier inclusief ontbijt en dinerbuffet!

Beleef Burgers' Zoo

Tijdens je vakantie op deze glamping van Glamp Outdoor Camp kun je iedere dag naar de dierentuin. Zo heb je écht de tijd om de unieke eco zones van Burgers' Zoo te ontdekken. Ga helemaal op in het regenwoud in Burgers' Bush, kijk je ogen uit in de Ocean of ga op avontuur in de Mangrove. Een geweldige beleving voor jong en oud!

Leuke dingen doen in Arnhem

Van de dierentuin krijg je nooit genoeg, maar wil je tóch even een dagje wat anders? Arnhem heeft genoeg te bieden! Het prachtige Sonsbeekpark, de natuur van De Veluwezoom, de Posbank en de gezellige binnenstad zijn je bezoekje waard!

Wil jij bijzonder overnachten? Klik door naar de website voor meer informatie en om te reserveren!
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Last-Minutes

Leuke Last-Minutes

Naast dat dit een superleuk, kleinschalig en kindvriendelijk vakantiepark is, met mooie vakantiehuizen, bieden ze nu ook leuke kortingen op de huurprijs bij aankomsten binnen 4 weken!

Bekijk de aanbiedingen!