Camping de HertshoornTerug naar het overzicht

Bijzonder overnachten op de Veluwe vlakbij Dolfinarium, Julianatoren en Apenheul.
Midden in het bos op de Veluwe vind je deze mooie, parkachtige camping met zijn enorme aanbod aan faciliteiten voor jonge en oudere kinderen. Je kunt er
kamperen met tent of caravan of verblijven in één van de mooie glamping accommodaties.

Kamperen, Glamping of Bijzonder overnachten

Kom je kamperen, dan kun je kiezen uit een basis-, comfort- of camperplaats. Liever iets huren? Kies dan uit één van de vele mogelijkheden; luxe safaritenten, Woud lodges, Veranda-chalets, de waard tenten of zwerfhutten. Wil je iets bijzonders? Bekijk dan de Woonwagen 'Uit de sleur' of de uniek Boomtent eens!

Voor de hele familie, maar niet voor de hond!

Er is voor zowel jong als ouder(s) veel te doen. Roetsj met het hele gezin van de familieglijbaan in het grote buitenbad! Bij dit zwembad is ook een apart gedeelte voor kleinere kinderen. Er kan ook binnen gezwommen worden. Kinderen -groot en klein- zullen zich goed vermaken in de verschillende speeltuinen, op het sportveld en in de rotswaterspeeltuin. Willen ze binnen spelen of lekker chillen? Dat kan op de te gekke speelzolder!
Goed te weten; deze camping is auto- en hondenvrij.


Bosachtige omgeving

De camping ligt in Garderen, een klein dorp op de Veluwe. Putten, Voorthuizen en Ermelo zijn in de buurt voor dagjes uit. Het Dolfinarium, Julianatoren en Apenheul liggen allemaal binnen slechts 20 km van de Hertshoorn.
Vanaf de camping zit je direct in het Speulder- en Sprielderoerbos, ook wel 'het bos van de dansende bomen'. Een heerlijke plek om te fietsen en te wandelen. Door het wildkijkscherm zie je regelmatig wilde zwijnen en reeën! Tegenover de camping is ook een klimbos; leuk voor een uitdagende middag!

Bekijk camping de Hertshoorn vanuit de lucht en klik door naar de website voor meer informatie en om te boeken!

Camping de Hertshoorn (Ardoer)

Putterweg 68-70
3886 PG Garderen
Faciliteiten - WiFi
- Supermarkt
- Cafetaria
- Restaurant
- Binnen- en buitenzwembad
- Sportfacilteiten
- Animatie
- Kinderboerderij
- Speelzolder
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

100% genieten!

100% genieten!

Een héérlijke kindercamping in Zeeland met o.a. een grote binnenspeeltuin en slechts 800 meter van het mooiste en schoonste strand!

Bekijk de mogelijkheden!