MolenbroekTerug naar het overzicht

Molenbroek Kamperen & Logeren

Molenbroek 15
6039 RJ Stramproy
Faciliteiten - Huisdieren welkom op de camping
- Knutselschuur
- Skelters, trampolines etc
- Ontbijtservice
- Jeu de Boulesbaan
- Zaterdag kampvuur
Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Logeren in 'Harrie de Hut' of 'Kaatje de pipowagen' op een gezellige Limburgse kampeerboerderij!
Molenbroek ligt in het landelijke Stramproy, de 'Parel van Limburg', dat op 500 meter van de Belgische grens ligt. De Bed & Breakfast is met veel brocante ingericht en op de camping kan je met de voetjes in het gras echt puur kamperen. Heb je geen eigen kampeermiddel? Dan huur je er één, een hele leuke!

Boerencamping

Voor de kinderen zijn er pony's en kleinvee om te verzorgen en de mogelijkheid om een ritje op de tractor te maken. Er is een moestuintje, een vlindertuintje en een speeltuin. Twee keer per week kan je mee naar de boerderij om het echte boerenleven te beleven!

B&B

In de B&B kun je logeren in één van de zeven themakamers. Deze hebben allemaal eigen een badkamer en toilet. De volledig ingerichte keuken mag door alle gasten worden gebruikt.

Kamperen kun je op één van de 23 staanplaatsen. Het sanitair is pas vernieuwd dus helemaal in orde! Daarnaast kun je nog een super tof huisje of een retro caravan huren. Als je de namen al leuk vindt, moet je eens zien hoe gaaf ze er uit zien! Kijk op de site eens naar Kaatje de Pipowagen of Harrie de Hut.

Tijdelijke Kidsproofvakantie.nl aanbieding!
Ontvang 10% korting op je verblijf!
Voorwaarden: De 10% korting is het gehele seizoen geldig voor kampeerplaatsen. De korting is buiten de schoolvakanties geldig voor de verhuuraccommodaties. De korting is voor het verblijf; geen korting op toeristenbelasting, ontbijtmanden en andere extra’s zoals fietsverhuur.

Klik door naar de website van Molenbroek Kamperen & Logeren voor de beschikbaarheid!

Tip: Volg ons ook op Instagram! 

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Landelijke partners