Camping de BoerinnTerug naar het overzicht

Een actieve kampeervakantie in het Groene Hart op een unieke pop-up camping!
Misschien ken je Boerderij de Boerinn wel van de te gekke kinderfeestjes, het kanoën of poldersporten? Nu kun je hier ook van het campingleven genieten.


Kampeervakantie in het Groene Hart

De zomer staat weer voor deur en Boerderij de Boerinn is helemaal klaar voor iedereen die in het mooie Nederland de zomervakantie gaan doorbrengen. Vanaf 4 juli is de camping geopend voor gasten die een ontspannen maar ook actieve kampeervakantie in het Groene hart willen beleven.

Camping De Boerinn is een echte boerencamping en beschikt over 50 campingplaatsen voor gasten met een camper, caravan, vouwwagen of tent. De gasten worden gegarandeerd getrakteerd op een prachtig uitzicht over de polders en het geluid van weidevogels. De camping is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen!

Leuke activiteiten op de pop-up camping

Met meer dan 30ha grond is er genoeg ruimte voor campingplekken én voor te gekke activiteiten. Zo kun je hier bijvoorbeeld een kano huren en de prachtige omgeving vanaf het water verkennen! Boerderij de Boerinn is het startpunt voor verschillende kanoroutes, variërend van 1,5 tot 3 uur. Onderweg zijn er genoeg mooie en rustige plekken om even aan te leggen.

Ga je liever een middagje klompengolfen? Ook dat kan! Bewapend met een klompengolfclub, ballen en een schepnet probeer je tussen de koeien en de schapen in het weiland de bal te putten.  

Bekijk vast dit filmpje voor een sfeerimpressie van de camping.Klik voor alle activiteiten en voor het reserveren van een plaats door naar de site van Boerderij de Boerinn via de roze button!

Camping de Boerinn

Mijzijde 6
3471 GM Kamerik
Faciliteiten - Dagelijks animatie
- Binnenspeelplaats
- Sportveldjes
- Poldersporten
- BBQ en pizza avonden
- Horeca gelegenheden
- Broodjesservice
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips