Landgoed TongerenTerug naar het overzicht

Glamping op een biologische zorgboerderij met heel veel dieren; beleef het boerenleven!
Op een 18e eeuws landgoed midden op de Veluwe runt een boerenfamilie met veel plezier deze biologische zorgboerderij. Ze laten je op deze BoerenBed locatie graag deel uitmaken van het leven op de boerderij!


Boerencamping op de Veluwe

Wat een beestenboel is het hier! Er loopt wel 150 stuks jongvee, maar ook varkens met biggen, ezels, konijnen en poezen. Tijdens je glamping vakantie maak je deel uit van de boerderij. Zo krijg je van de boer een rondleiding over het erf en help je mee met het voeden van de dieren. Zijn de kinderen wel klaar voor een verantwoordelijke uitdaging? Op deze boerencamping kunnen zij voor de gehele duur van jullie verblijf een verzorgkonijntje huren... zó leuk!

Glamping; luxer tenten

De compleet ingerichte 6- persoons glamping tenten liggen in een ruime weide die vrijwel geheel is omsloten door een bosrand. Volop ruimte voor de kinderen dus om te ravotten en hutten te bouwen! Of geniet gewoon even lekker van het uitzicht op de schapen of kalfjes die als natuurlijke grasmaaier optreden. Als je de 'Heerenboer'tenten reserveert kun je dat genieten zelfs vanuit je eigen hot-tub doen!

Leuke dingen doen op en om de boerderij

Er is genoeg te beleven in en om Landgoed Tongeren. Er is een grote stro-slingerschuur waar kinderen de grootste lol hebben. In de buurt is een mogelijkheid om paard te rijden. In de bossen kun je speuren naar sporen en op zoek gaan naar de schaapherder met zijn schapen. Of maak een tripje naar een mooie attractie, lekker van de glijbaan in het zwembad of een gezellig partijtje bowlen; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Klik door naar de website om je weekendje weg of vakantie te boeken!

Boerenbed - Landgoed Tongeren

Le Chevalierlaan 1
8162 PD Epe
Faciliteiten - Speelschuur
- Hot Tub te huur
- Pizza oven
- Kinderbedje- stoel- en box te huur
- Ontbijtmand te bestellen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

100% genieten!

100% genieten!

Een héérlijke kindercamping in Zeeland met o.a. een grote binnenspeeltuin en slechts 800 meter van het mooiste en schoonste strand!

Bekijk de mogelijkheden!