Hoeve WaterschapTerug naar het overzicht

Logeer in een glamping tent op het erf van een Friese Stelp boerderij met veel dieren
Op deze oude, typische Friese Stelp boerderij wonen de paarden Janneke, Tjitske, Woezel en Pip, geitjes en een heleboel vogels. Vanuit de BoerenBed glamping tenten heb je uitzicht op de landerijen waar de Roodbonte koeien eten en lekker liggen uit te rusten en op de Pier Christiaansloot.

Glamping in Friesland

Op de boerderij staan mooie, compleet ingerichte glamping tenten. Alle tenten zijn geschikt voor 6 personen en voorzien van eigen toilet, douche in of naast de tent en kachel om op te koken. 

Eens per week mag je de pony’s borstelen en échte liefhebbers mogen ook nog een rondje op Janneke rijden. In de dierenweide kun je met de jonge geitjes spelen en in de oude koeienstal is een ruimte met strobalen waar je mooie hutten mee kan bouwen en waar je lekker kunt touwslingeren. Op het erf vind je ook een glijbaan, schommels, speelhuisjes en een mini keukentje. Genoeg te doen dus! Het allergaafst is misschien nog wel het Fierljeppen; slootje springen op z'n Fries! 

Naar goed BoerenBed-gebruik wordt de pizza-oven in het hoogseizoen regelmatig gebruikt en kun je fijne ontbijtmandjes bestellen die Boerin Crista vol stopt met lekkere dingen. Wil je je verblijf nóg wat relaxter maken? Bestel dan een mobiele hot-tub voor naast je tent!


Watersport op de Friese meren

De Pier-Christiaanvaart is de verbinding tussen het riviertje de Tjonger en het Tjeukemeer. Vanaf de boerderij vaar je zó het prachtige Friese merengebied binnen naar o.a. Sloten, Langweer en Sneek. Er zijn twee elektrische sloepjes te huur. Natuurlijk kun je in de omgeving ook heel goed windsurfen, suppen en kun je op kajak excursie.
 

Leuke uitjes vlakbij Lemmer

Beleef fantastische avonturen in het Kameleondorp of Kameleoneiland bij Terherne of ontdek de ongerepte natuur van de Weerribben. Ga heerlijk een dagje zwemmen in het subtropisch zwembad Joure en geniet van een dag vol waterpret in een compleet vernieuwd binnenbad! En op kleine afstand van Boerenbed Hoeve Waterschap vind je speelboerderij Boer Bart: een speelboerderij voor kinderen en ouders, vernieuwend maar tóch ouderwets. Zeker een bezoekje waard! De Orchideeënhoeve is een aanrader, met een vlindertuin, alpaca’s en binnenspeeltuin voor de kids.

Klik door naar de website om jouw glamping tent op deze vakantieboerderij te boeken!

Boerenbed - Hoeve Waterschap

Krompad 11
8539 RN Echtenerbrug
Faciliteiten - Boerderijwinkel
- Pizza oven
- Sloepverhuur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De voorpret kan beginnen!

De voorpret kan beginnen!

Logeren bij de boer is een geweldige ervaring, zeker voor kinderen. Ruime tenthuisjes, kleinschalig... even écht tijd voor elkaar! De prijzen voor BoerenBed 2022 staan nu online, dus boek nu alvast jullie weekendje weg.

Bekijk de mogelijkheden!