Hoeve MeskenwierTerug naar het overzicht

Glamping op een koeienboederij met kilometers uitzicht over de Friese weilanden!
Hoeve Meskenwier is een 240 jaar oude boerderij die wordt omgeven door het riviertje de 'Boarn'. Vanuit de glamping tenten kun je wel 2 kilometer ver uitkijken over de weilanden en loop je zo naar het riviertje waar je direct toegang hebt tot de Friese Meren. De Hoeve Meskenwier heeft een eigen insteekhaven, dus heb je een eigen bootje... neem hem tijdens je vakantie of weekend naar deze BoerenBed camping lekker mee!

Boerencamping in Friesland

Hoeve Meskenwier is een traditionele kop-hals-romp boerderij met zo’n 50 kalveren die twee keer per dag worden gevoed in de stal. Natuurlijk mogen de gasten van het BoerenBed een handje meehelpen! 

Op de boerencamping is het altijd feest met de verschillende dieren. In de schuur kun je naar hartenlust knuffelen met de geitjes, kalfjes en konijnen. Ook vind je op het erf een pony die geknuffeld en geborsteld mag worden. Achter de tenten vind je een speelveld, waar je vanaf de tenten uitzicht op hebt. Hier staan een reuze wipwap, zandbak, waterpomp en trampoline. Urenlang speelplezier gegarandeerd in een veilige omgeving!

Glamping; luxe kamperen

Op deze kampeerboerderij kun je verblijven in verschillende glamping tenten die allemaal plaats bieden aan 6 personen. Er zijn er met een ensuite badkamer of met een aparte douche en hot tub. Alle tenten beschikken over een eigen toilet. Alle paden lopen achter de tenten langs, je hebt dus een prachtig uitzicht en veel privacy. 

Watersporten op de Friese meren

Door de gunstige locatie aan de Boarn, die toegang geeft tot de Friese meren, kun je hier heerlijk varen, zwemmen, vissen of kanoën.

Leuke uitjes in de omgeving van Akkrum

De boerderij ligt vlakbij Nationaal Park De Alde Faenen en natuurgebied De Deelen. Een fantastische omgeving om te fietsen! Tijdens je verblijf op Hoeve Meskenwier staan fietsen gratis ter beschikking, zolang de voorraad strekt. Vanaf Hoeve Meskenwier zijn ook de Waddeneilanden goed te bereiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje Ameland? En op slechts 3 kilometer afstand vind je Kameleon eiland, een leuk Avonturenpark voor met de kinderen. Is het een regenachtige dag? Dan is er een subtropisch zwemparadijs en Planetarium in de buurt!

Klik door naar de website om jouw glampingtent op deze vakantieboerderij te boeken!

Boerenbed - Hoeve Meskenwier

Meskenwier 2
8491 MN Akkrum
Faciliteiten - Boerderijwinkel
- Pizza avond
- Fietsen te leen
- Kinder bedje- en stoel te leen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Naast de prachtige omgeving vind je op Vakantiepark Sallandshoeve ook voldoende vermaak voor jong als oud; een heerlijk binnenzwembad, meerdere leuke speeltuinen (met groot nieuw speeltoestel!), een speelveld, mooie speelvijver en gezellig animatieteam!

Bekijk het vakantiepark