Hoeve MeijerTerug naar het overzicht

Glamping in Gelderland: Help de boer de koeien te voeren en melken op deze koeienboerderij!
Aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt Hoeve Meijer; een authentieke melkveehouderij met mooie glamping tenten, waar de koeien in de lente en zomer dag en nacht buiten lopen. Doordat er geen grote machines aanwezig zijn is het boerenleven hier perfect van dichtbij te zien en te beleven.


Kamperen op de boerderij op de Veluwe

Boer Frits melkt nog elke dag in een ‘zogeheten 'grupstal'. Eén keer in de ochtend en één keer in de avond. Hij vertelt je graag van alles over het leven op Hoeve Meijer en als je wilt mag je natuurlijk altijd een handje meehelpen met het voeren en melken.

De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken in de knuffelschuur met konijnen, cavia’s en kippen. In het kippenhok kunnen jullie een vers eitje rapen.

De volledig ingerichte BoerenBed glamping tenten, geschikt voor 6 personen, kijken allemaal uit over de centrale speelweide. Zo is het gemakkelijk om de hele familie in de gaten te houden, maar tegelijkertijd ook om zelf te genieten van de rust en omgeving.

Leuke uitjes vlakbij Otterlo

De glamping bevindt zich aan de rand van ‘Nationaal Park de Hoge Veluwe’. Het park en het landschap met landweggetjes en bossen is ideaal om te fietsen en te wandelen. Je kunt altijd gratis gebruik maken van de witte fietsen van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ga ook eens op avontuur met de 'Wildlife tour'!

Klik door naar de website om jouw glamping tent op deze vakantieboerderij te boeken!

Boerenbed - Hoeve Meijer

Westenengerdijk 45
6732 GP Harskamp
Faciliteiten - Kinderbedje- stoel- en box te huur
- Kippengrill
- Pizza oven
- Boerderijwinkel
- Speelplaats
- Knuffelschuur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer Klik hier door naar: Kidsproof.nl voor de leukste uitjes & adresjes in deze regio! Kidsproof_Laptop
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Naast de prachtige omgeving vind je op Vakantiepark Sallandshoeve ook voldoende vermaak voor jong als oud; een heerlijk binnenzwembad, meerdere leuke speeltuinen (met groot nieuw speeltoestel!), een speelveld, mooie speelvijver en gezellig animatieteam!

Bekijk het vakantiepark